reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ola ja tez zostawiła swoje dziecie w szpitalu
Tez mnie to boli ale ostatnio juz mniej .....a to dzieki temu ze sie w koncu wygadałam i usłyszałam cieple słowa a spodziewałam sie czegos innego

Witam wieczorowo. Zakupy zrobione. Ola81 , przykro mi.. betka niska. Natomiast 19 to już coć, ale poczekaj aż będzie powyżej 100. Ja jak miałam 32 to lekarz powiedział,że to jeszcze nic nie znaczy , bo ciąża może być biochemiczna. Zrobiłam betkę w dwa dni przed planowaną @. Ja zrobiłam już po tym terminie miałam 124 więc życzę powodzenia. Będzie dobrze.

Dzięki za komplementy Wy też będziecie miały swoje upragnione dzieciątka - ja w to wierzę.

Ja też zostawiłam aniołka w szpitalu bo nie wiedziałam o tym, ale czasami się zastanawiam czy byłabym w stanie przejść przez te wszystkie formalności, dlatego podziwiam dziewczyny, które się na to zdecydowały, chylę czoła.
Uważam, że jeżeli nasze aniołki są zachowane w naszej pamięci i o nich myślimy to też jest bardzo ważne. Jest on w moim sercu, umyśle, duszy - najważniejsze, że pamiętam. Olu nie możesz mówić "tylko w pamięci" to bardzo wiele.

reklama
13x13 - podziwiam, że udalo Ci się ten macierzyński załatwić... nie przypuszczałam, że po poronieniu w 11 tyg jest to możliwe- muszę się wgłębić w wątek który rozpoczęłaś o tych uprawnieniach.Chociaż mam nadzieję ze już mi nie będzie taka wiedza potrzebna!
Czekamy na wyniki!
A stolyca jest potworna! Ja nie jestem z wawy - tylko z Zachodniego Pomorza - a w stolicy tylko mieszkam :confused: -tymczasowo mam nadzieję.
Iławianko - śliczna córcia... miodzio.

Żegnam się do jutra -paka!

Do góry