reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej dziewczynki,
Ja święta spędzam sama,choć w towarzystwie rodziców. Mój mąż został u swoich rodziców. Ponieważ mam doła większego niż kiedykolwiek jeszcze się dzisiaj posprzeczaliśmy i chyba ten stres "pękł". Nie był to dobry moment. Jest mi potwornie źle, a on wyłączył telefon. Czasem myślę, że wolałabym być z Tym Moim Aniołkiem, ale skoro Bóg zdecydował inaczej...
Jutro zobaczę się z mężem. Mam nadzieję że do tego czasu będzie lepiej.
Ciepło, swiątecznie Was pozdrawiam!!!

reklama
Hej Dziewczynki;
Właśnie jestem po ogromnej dawce muzyki Piotra Rubika - koncert w TV. Teksty tych utworów przemawiają do mnie z ogromną siłą i jednocześnie dają mi wiele nadzieji :) tak dzisiaj mi potrzebnej. Uwielbiam jego muzykę, jestem pełna podziwu dla Jego twórczości i cieszę się, że w końcu ktoś docenił jego ogromny talent.
Ika_s przykro mi, że taka u Ciebie mało świąteczna atmosfera się pojawiła - teraz musi być już tylko lepiej. Trzymam za Ciebie kciuki.
Wczoraj miałam dzień pełen rozterek ale powoli się normuje...Mam nadzieję, że jutro będzie ok.
A tak w ogole to jestem przejedzona na maxa.

Ika_s - przykro mi z powodu Waszych nieporozumień. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży...Niemów tak, skoro Bóg zdecydował, że zabiera dziecinę to znaczy, że Twój czas jeszcze nienadszedł. Wiem jak Ci źle. Czujesz się samotna i opuszczona ale On też przeżywa to co sie stało... Może dobrze, że "pękło" teraz. Im wcześniej tym lepiej. Ja z moim tez się pokłóciłam po tym wszystkim. Spotkaliśmy znajomych - ona jest w tym wieku ciąży w którym ja być powinnam - niemógł zrozumieć dlaczego niemogę patrzeć na ich szczęście. I dalej niemoże...Trzymam kciuki za Was. Poczekaj aż oboje ochłoniecie i wyjasnijcie sobie wszystko. Mam nadzieję Serduszko, że jutro bedzie lepsze niż dzisiaj i pogodzicie się.

JoannA - może wczoraj coś w powietrzu było...Miałam takiego doła...I cały czas myślałam o fasolce którą tak szybciutko Bóg zabrał do siebie... Nigdy niebyłam religijna ale coś mnie tak nastraja w te świeta...

Ika nie mów tak proszę:-( Musisz być silna dla dobra swojej rodziny i przyszłego maleństwa. Mam nadzieję, że emocje opadną i wyjaśnicie sobie wszystko z mężem Wiem, ze najtrudniej mówić o uczuciach, ale trzeba:tak:
Daguś obiecuję, ze sie poprawię i będę tu częściej zaglądać:zawstydzona/y: :happy:

Dzięki za wszystkie dobre słowa, cieszę się, że ktoś jest jeszcze myślami ze mną. Mój telefon milczy niestety w dalszym ciągu. Dobrej nocki. Do jutra. Odezwę się.

Witam,
Piszę, żeby Wam powiedzieć, że dziś już trochę lepiej. Wracam do Wa-wy.
Życzę udanego uciekania w dniu Wielkiego Lania.
Cieplutko pozdrawiam.

Mokrego poniedziałku!!!!!
Mnie chłopaki zlali już o świcie(pistoletem..),a miałam się wyspać...!
Wczoraj w pracy,..i to prawie cały dzien na nogach..ale przeżyłam! Mój miał teściową i swoją mamcię na obiedzie no i na śniadańku....,a wieczorem podwoziłam babcie do domków.....ot i takie święta.
Teraz czekamy aż maly się obudzi i mamy jechać odwiedzić koleżankę...
Cycoszki bolą coraz bardziej...oby do @..a w tym tyg.powinna przyjść..
A!Tez jestem fanką Rubika...mam płytę i słucham ją na okrągło!!!
Buziaki dla wszystkich!!!!!

Cześć Dziewczyny! :happy2:
Jak tam po Świętach ... Pewnie przybyło kilka kilogramów? Takie świętowanie bywa czasem bardzo męczące. Nam minęły całkiem sympatycznie w gronie rodziny. :-D
Byłam w piątek na badaniach. Wyniki toxo. i CMC mam otrzymać w tym tygodniu. Wyniki na przeciwciała dopiero w przeciągu 20 dni roboczych! Długo ... prawda? :eek: Wracając do badań i naszego zdrowia, to mam do was takie pytanko... Co sądzicie o tej nowej szczepionce na raka szyjki macicy? :confused:
Będąc w tym Centrum Zdrowia zapytałam się z ciekawości, jak to wygląda. No i ... Jedna szczepionka kosztuje 550zł, a trzeba wziąć trzy. Dodatkowa trzeba zrobić badania przed szczepieniem za 170zł.
Uważam, że na początku jest dość mocne zaskoczenie ceną, ale patrząc na to przyszłościowo ... Co Wy dziewczyny o tym sądzicie? :confused:

tolka23 - jak było na ślubie? Kupiłaś sobie płaszczyk? U mnie zakupy skończyły się pełnym sukcesem! :cool:
muffy - mam nadzieję, że Święta spędzone w Polsce sprzyjały Twojemu powrotu do zdrowia. :wink:
AMK - dzięki za pocieszenie!:happy: Jak było w Londynie?
Ika_s - tak naprawdę, to niczego sie nie dowiedziałaś od tego lekarza... Może powinnaś pójść do innego? :confused: Trzymam kciuki i ściskam Cię mocno! Ślicznego masz kotka. :rolleyes: A co do męża, to z pewnością złość minie! Porozmiawajcie o waszych potrzebach - to pomaga.
daga.p. - bardzo mi przykro z powodu diagnozy u Twojej mamy. :unsure:Tak często się słyszy o raku piersi, a jednak nie dopuszczamy do nas tej myśli. Myślami jestem z Tobą - wszystko będzie dobrze!
Ja także noszę okulary, ale nie wyobrażam sobie wyjść bez nich z domu... GRATULUJĘ dobrych wyników cytologii! Co przepisał Tobie lekarz na to zapalenie? Powodzenia jutro! Daj znać.
ewa33 - jak było u koleżanki i przyszła już @?
Magda29 - fajowa opowieść! :-D
Antila - GRATULUJĘ @! Mam nadzieję, że krwawienie się unormowało.
platynowa - nie ma co panikować! Zrób test i pójdź z wynikami do lekarza. Zobaczymy, co powie. Na pewno będzie dobrze! Głowa do góry! :wink:
JoannA25 - muzyka Piotra Rubika już mnie się przejadła ... Jest bardzo fajna, ale już za dużo. :baffled:

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie!!!
Buziaki

reklama
Heloł.
Ania - nasza słuzba zdrowia śpieszy się tylko jak ma wziąść " w łapencję". Mam nadzieję, że wyniki bedą dobre... O szczepionce też myslałam ale to 2 miesiace wypłaty, a przez ten czas też muszę coś jeść ;-) ... Może jakby całość kosztowała 550 to bym się skusiała ale tak to dla mnie za drogo. Wiem co powiecie - jak się zaszczepię to niezachoruję na raka - ale na raka zachorowac niemusze...A tak w ogóle to szału dostałam jak usłyszałam cenę bo reklamują żeby się szczepić a niemówią skąd wziąść na to kasę....

Dziewczynki mam nadzieję, że odezwiecie się po świętach

Do góry