reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Umówiłam się do Gina na środę...Zobaczymy co z torbielą...Aż strach się bać:eek:

Ika_s - dla lekarzy 1 strata ciąży to tak jak wizyta w toalecie (sama to odczułam)...Nikt niemysli o tym jaki to dramat dla matki...

Toluś - ja juz skończyłam sprzatanko :-) ...tylko sałatka została...

reklama
Niech króliczek przyniesie wam w prezencie to, czego najbardziej pragniecie. To "coś" nie musi być ani widoczne, ani dotykalne, może nawet nie pachnieć, ale niech będzie czymś bez czego nie można i nie warto żyć...

WESOŁYCH ŚWIĄT MAMUSIE

attachment.php

I niech się spełnią wasze marzenia:-D

Z okazji œŚwiąt Wielkiej Nocy

składam serdeczne życzenia:

wszelkiej pomyślnoœści, miłoœści

oraz błogosławieństwa

Chrystusa Zmartwychwstałego.

Niech nadchodzące śœwięta

napełnią nadzieją, pokojem i radoœcią

każdy dzień, każdą myśl!

Życzę Wam Kochane Wszystkim - aby spełniły się Wasze i nasze życzenia.... Abyśmy w tym roku mogły cieszyć się dwiema kreseczkami aż do szczęśliwego porodu. Poza tym dużo zdrowia, spokoju na każdy dzień i słońca..
Aniu - ja za wizytę płacę 70 zł za usg tyle samo. Mam nadzieję,że u Ciebie już lepiej :)
Dzisiaj w nocy przeżyłam koszmar... Otóż, w nocy złapał mnie ogromny skurcz w macicy. Myslałam, że umrę z bólu - to była bardzo podobna sytuacja do tej, która miała miejsce 2 miesiące temu - wtedy kiedy miałam poronić.... Wzięłam no - spę i się uspokoiło.... Myślę, że jest to spowodowane tym, że jestem w połowie cyklu... ale nie ukrywam, że strach wrócił - strach o to, że gdy zajdę w ciążę znowu ją stracę...

Hejka.

JoannA - ten starch bedzie z Tobą niestety cały czas... Chociaż może kilka lat przerwy by go zlikwidowało ale niesądzę... Te myśli już są na zawsze częścią nas samych bo wiemy co może się zdażyć i jakie bezsilne wtedy jesteśmy...Poprostu musimy nauczyc sie z tym żyć... Trzymam kciukasy za Ciebie i ślę wielki uścisk :tak:

Witajcie! :happy2:
Joasiu, co za straszne przeżycie ... Naprawdę mnie to poruszyło ... przeżyłaś chwilę zgrozy ... Mogę sobie tylko wyobrazić Twój strach ... i jestem z Tobą! Wierzę mocno, że tym razem się uda!
Bądź dzielna i ostrożna. Dbaj o siebie!
Trzymam kciuki i ściskam!
Ania

Witam :-)
Wczoraj dostałam @:-) :-) :-) Cieszę się bardzo, trochę martwi mnie nasilenie krwawienia.Leje się ze mnie dosłownie, jak z kranu. Wczoraj dostałam zastrzyk z Cyclonaminy, ale niewiele pomógł:baffled: Jak myślicie, ile może jeszcze trwać takie mocne krwawienie:confused: Czy są jakeś sposoby, aby je zmniejszyć:confused: Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje

reklama
Dagunia, Aniu - dziękuję Wam za cieplutkie słowa. Zawsze można na Was liczyć Dziewczyny kochane.
Antila - słyszałam, że takie krwawienia mogą się pojawić, po prostu trzeba to przejść. Bądź silna, najważniejsze, że miesiączka pojawiła się.
Buziaki

Do góry