reklama
witam was dziewczynki
po świętach czuję sie bardziej zmeczona niż przed świetami
jestem dzisiaj taka nie do zycia i nic mi się nie chce
Aniu - płqaszczyka sobie nie kupiłam
a na weselu było całkiem sympatycznie
ika_s - dobrze że wszystko juz dobrze
i dobrze że wracasz do zdrowia

po świętach czuję sie bardziej zmeczona niż przed świetami

Aniu - płqaszczyka sobie nie kupiłam

ika_s - dobrze że wszystko juz dobrze

Swięta i po świętach...
Witam Was Wszystkie;
Aniu - po pierwsze dobrze jest zrobić sobie przed szczepieniem badanie na obecność wirusa HPV. Ja to już mam za sobą - koszt pobrania materiału ( tak jak przy cytologii) 150 zł + wizyta. Ja mam wynik ujemny - czyli nie mam w sobie tego wirusa. Wzajemna lojalność moja i partnera = nie trzeba się szczepić
Kiedy już będę w ciąży .............?
Witam Was Wszystkie;
Aniu - po pierwsze dobrze jest zrobić sobie przed szczepieniem badanie na obecność wirusa HPV. Ja to już mam za sobą - koszt pobrania materiału ( tak jak przy cytologii) 150 zł + wizyta. Ja mam wynik ujemny - czyli nie mam w sobie tego wirusa. Wzajemna lojalność moja i partnera = nie trzeba się szczepić
Kiedy już będę w ciąży .............?
Witajcie! 
Joasiu, o badaniach na obecność wirusa HPV to wiem. Pisałam o nich wcześciej (170zł).
Cieszę się bardzo, że Twój wynik wyszedł ujemny. Z tego co zrozumiałam, to chcesz się szczepić ...
Też o tym myślę ... coraz częściej.
Mam nadzieję, że otrzymamy niebawem zielone światełko na dzidzię!
Bądź dzielna! Kiedy idziesz do lekarza? Ile kazał Tobie czekać?
Pozdrawiam
Ania

Joasiu, o badaniach na obecność wirusa HPV to wiem. Pisałam o nich wcześciej (170zł).
Cieszę się bardzo, że Twój wynik wyszedł ujemny. Z tego co zrozumiałam, to chcesz się szczepić ...

Mam nadzieję, że otrzymamy niebawem zielone światełko na dzidzię!

Pozdrawiam
Ania
Antila
30-tki , przyszłe mamusie
Ika s strasznie się cieszę, że już lepiej
Ja też myślałam o szczepieniu, tylko nie wiem jak to się ma do starań trzeba przyjąć trzy dawki 0-2-6 miesięcy i myślę, że wtedy lepiej nie zachodzić w ciążę, bo kolejnej dawki pewnie w ciąży nie można przyjąć
Dziewczynki napiszcie proszę czy po zabiegu trzeba powtarzać bhcg.Jeżeli tak to po jakim czasie

Ja też myślałam o szczepieniu, tylko nie wiem jak to się ma do starań trzeba przyjąć trzy dawki 0-2-6 miesięcy i myślę, że wtedy lepiej nie zachodzić w ciążę, bo kolejnej dawki pewnie w ciąży nie można przyjąć

Dziewczynki napiszcie proszę czy po zabiegu trzeba powtarzać bhcg.Jeżeli tak to po jakim czasie

daga.p.
Fanka BB :)
Ika_s - fajnie, że u ciebie juz ok.
Antila - faktycznie wszystkie szczepienia należy w ciąży wstrzymać.
Tolka - cieszę się, że wesele się udało...Po świetach zawsze zostaje uczucie zmęczenie(przynajmniej u mnie). Pewnie to żarcie....;-)
Jutro do pracy...Ech jak mi sie niechce
Antila - faktycznie wszystkie szczepienia należy w ciąży wstrzymać.
Tolka - cieszę się, że wesele się udało...Po świetach zawsze zostaje uczucie zmęczenie(przynajmniej u mnie). Pewnie to żarcie....;-)
Jutro do pracy...Ech jak mi sie niechce
ewa33
Zadomowiona(y)
witam was z rana!
..a ja dziś mam wolne,he..he! też mi się czasem niechce do pracy..jak mi budzik zadzwoni o 4.50,!! No i jutro mi tak zadzwoni...
Tez uważam że szczepienia w ciąży-to zły pomysł!niepowino się szczepić w ciąży,ani na krótko przed....
Dziś jadę z teściową do lek.,zrobię pranie-bo juz sie trochę uzbierało...
A mi cos niedobrze dzisiaj...zbliża się @,więc pewnie dlatego (dziś już 31dc),a cycoszki-bolą!!
Miłego dnia wszystkim życzę!!!!powinien być lepszy..no..napewno pogoda!
Buziaczki!!pa!pa!
..a ja dziś mam wolne,he..he! też mi się czasem niechce do pracy..jak mi budzik zadzwoni o 4.50,!! No i jutro mi tak zadzwoni...
Tez uważam że szczepienia w ciąży-to zły pomysł!niepowino się szczepić w ciąży,ani na krótko przed....
Dziś jadę z teściową do lek.,zrobię pranie-bo juz sie trochę uzbierało...
A mi cos niedobrze dzisiaj...zbliża się @,więc pewnie dlatego (dziś już 31dc),a cycoszki-bolą!!
Miłego dnia wszystkim życzę!!!!powinien być lepszy..no..napewno pogoda!
Buziaczki!!pa!pa!
Cześć Dziewczyny! 
Szkoda, że te Święta takie krótkie ...
Dziś znów w pracy ... :dull: ale jakoś zleciało. Po świętach czuję się bardziej zmęczona, niż przez zwykły dzień... uff ... 
O szczepionce myślałam, ale to na pewno nie w ciąży ani tuż przed. Chciałabym się zaszczepić w przyszłości.
Uważam, że te niespełna dwa tysiące, to nie tak dużo w porównaniu z ewentualnym leczeniem.
Nie mogłam bym sobie chyba tego wybaczyć, gdybym w przyszłości zachorowała, a miała wcześniej możliwość zapobiegnięcia chorobie...
daga.p. - co do systemu naszej Służby Zdrowia ... to szkoda gadać.
Zdecydowana większość liczy na łapówki.
Ika_s - cieszę się, że wszystko wraca do normy.
tolka23 - ja idę teraz w sobotę na wesele, a w niedziele na urodziny szwagierki.

muffy, cfcgirl, AMK - gdzie się podziewacie dziewczyny?
Miłego dnia dziewczyny!
Pozdrawiam

Szkoda, że te Święta takie krótkie ...

O szczepionce myślałam, ale to na pewno nie w ciąży ani tuż przed. Chciałabym się zaszczepić w przyszłości.
Uważam, że te niespełna dwa tysiące, to nie tak dużo w porównaniu z ewentualnym leczeniem.

daga.p. - co do systemu naszej Służby Zdrowia ... to szkoda gadać.

Ika_s - cieszę się, że wszystko wraca do normy.

tolka23 - ja idę teraz w sobotę na wesele, a w niedziele na urodziny szwagierki.

muffy, cfcgirl, AMK - gdzie się podziewacie dziewczyny?
Miłego dnia dziewczyny!

Pozdrawiam
Aniu;
na razie wstrzymuję się ze szczepieniem - jestem wierna mojemu partnerowi i mam nadzieję, że on także mi taki pozostanie. Jest już po przejściach także teraz potrafi docenić co dobre i czego w życiu pragnie
Mój gin kazał mi czekać 2 mies. po zabiegu - u mnie jest już ponad 2 a ja dalej nie jestem....
Kolejna wizyta już tuż tuż - czekam na niesiączkę, robię w 5 -7 dnia cyklu badanie prolaktyny i usg (poza tym cytomegalia) i zapewne ponownie dostanę leki obniżające wysoki poziom prolaktyny.
Ewciu - ja też mam dzisiaj wolne - przynajmniej w teorii - pranie, sprzątanie itp..
W piątek znowu mam wyjazd do wtorku - także znowu na chwilę zniknę...
Dagunia jak tam w pracy? Jakoś tam przetrwałaś?
Antila - ja nie robiłam po zabiegu bety. Myślę,że dopiero przy następnej ciąży - niechaj to już nastąpi .....PLIZ PLIZ PLIZ..
na razie wstrzymuję się ze szczepieniem - jestem wierna mojemu partnerowi i mam nadzieję, że on także mi taki pozostanie. Jest już po przejściach także teraz potrafi docenić co dobre i czego w życiu pragnie
Mój gin kazał mi czekać 2 mies. po zabiegu - u mnie jest już ponad 2 a ja dalej nie jestem....
Kolejna wizyta już tuż tuż - czekam na niesiączkę, robię w 5 -7 dnia cyklu badanie prolaktyny i usg (poza tym cytomegalia) i zapewne ponownie dostanę leki obniżające wysoki poziom prolaktyny.
Ewciu - ja też mam dzisiaj wolne - przynajmniej w teorii - pranie, sprzątanie itp..
W piątek znowu mam wyjazd do wtorku - także znowu na chwilę zniknę...
Dagunia jak tam w pracy? Jakoś tam przetrwałaś?
Antila - ja nie robiłam po zabiegu bety. Myślę,że dopiero przy następnej ciąży - niechaj to już nastąpi .....PLIZ PLIZ PLIZ..
reklama