reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzieki Kochane:)
Juz mi lepiej:)
Wiecie na poczatku bylo jeszcze gorzej bo mialam wrazenie,ze Artur trzymal strone mamusi...Teraz chyba zobaczyl jak jest naprawde.Bron Boze nie buntowalam go przeciwko niej bo to jednak jego matka;jest jaka jest ale matka.
Przeczekalam troche az sam przejrzal na oczy...

reklama
Witam
Dziewczyny - bo teściową to podobno przed użyciem trzeba wstrząsnąć!:)
Moja mnie właśnie odwiedziła i wypadła na pomysł, że weźmie do siebie mojego 4 letniego syna (500 km ode mnie) a my z mężem będziemy ich raz w miesiącu odwiedzać...
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Powiedzialam,że absolutnie dopiero co straciłam jedno dziecko a ona chce mi jeszcze synka wywieźć...

Daa - ja ze staraniami będę czekala do grudnia a nawet do stycznia - muszę mieć zabieg na szyjce macicy-plastykę szyjki (po obustronnym pęknięciu i w sumie 3 zabiegach podszycia)- czy któraś z Was też coś takiego przechodziła??

13x13 a to plamienie to w jakim momencie cyklu masz?ja miałam tuz przed okresem - i było to faktycznie spowodowane niskim progesteronem - brałam clostibegyt - po 2 miesącach brania miałam 2 mies przerwy i okazało się że już jestem w ciąży:)

No i lunęło!!!!

Agniesia -niestety muszą się przestawić na inną kobietę. Ja mam jednych rodziców 400 a drugich 450 km od siebie -i to jest bombowy układ!!! jak przyjeżdżam robię NIC! nie piorę nie sprzątam nie gotuję i szybko spadam do siebie!!! jestem kochaną synową i już:tak::tak::tak::tak:

Motylku no tak myślę!!! wy się będziecie cieszyli a ona będzie marudziła -nie tak, upuścisz -inaczej!!! nigdy!!! powiedz ze lekarz zabronił odwiedzin:tak::tak: bo taka moda jest teraz na taki okres przejściowy czy coś:confused::confused::confused:

Gabrysiaa witaj -2 dni w 18 i 19 dc. wczoraj już nic nie było. Zobaczymy co jutro z wyników wyjdzie. Normy sobie spisałam

A wczoraj mnie zawolala bo niby chciala aby miedzy nami bylo lepiej...
Poprzekrecala pare faktow jak to zwykle bywa...
Nawet juz dostalam wyklad o tym,ze chodzilam do zlego ginekologa(to chyba ja wybieram lekarzy) i ze jak juz by sie dziecko urodzilo to w zadnym wypadku nie karmic piersia bo bla,bla,bla...
No myslalam,ze wpadne pod stol...

ze jak juz by sie dziecko urodzilo to w zadnym wypadku nie karmic piersia bo bla,bla,bla...No myslalam,ze wpadne pod stol...

a bo dlaczego -chętnie się dowiem... bo to ciekawa teoria jest:baffled: już twoimi cycami rozporządza -to też ciekawe:wściekła/y: ten znaczek dobrze teściową opisuje:angry: choć moja jest wspaniała -bo daleko.

Motylku brawo -tak trzymaj.

reklama
She, swietne to o antykoncepcji... ale sie usmialam :)
Opuszczam Was dziewczyny, kuzynka zaprosila nas z mezem na grilla. Bede pic winko, poki jeszcze moge :p
Oczywiscie wypije wasze zdrowie - nasze zafasolkowane mamusie :)
A te niezafasolkowane moga wypic ze mna, hihi :)
Jak wroce poznym wieczorkiem zajrze jeszcze jak Wam produkcja postow idzie...

Do góry