reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A najlepsze jest to,ze mieszka tuz za sciana i nie przyjdzie i nie powie ze cos jej sie nie podoba..

Wiesz Agnieszko to z reguły jest tak jak w tym powiedzieniu: "krowa, która dużo ryczy mało mleka daje". Twoja teściowa musi sobie pogadać, popelpla wszystkim dookoła jakieś bzdury, ale osobie zainteresowanej nie piśnie ani słowa. Tacy ludzie nie mają ani odrobiny cywilnej odwagi, by to co ich ewentualnie boli powiedzieć osobie właściwej, czyli tej, do której niby mają jakiś żal. A skoro woli gadać na około, to się nią nie przejmuj. Szkoda nerwów. Twoi bliscy też za jakiś czas przestaną jej słuchać. Kto lubi wodolejów?

Główka do góry.

Nie wiecie kiedy u nas będzie taki deszcz? ;-)

Nieprędko ten deszcz -naprawdę

W kazdym razie znam siebie i wiem ze moja wada(a moze zaleta)jest to,ze kiedys wybuchne i powiem co mi lezy na sercu...
Mam nadzieje,ze jak ja bede tesciowa to nie bede taka-hihi

Agniesia nie mozesz się teraz denerwować ani irytować. Nie zadzwoniła do rodziców bo wie ze by Cie spakowali i zabrali do siebie albo op*** od dołu do góry. Mamusia straciła synka -i to budzi emocje wielkie

nie ma sie co obrażać, może warto chwilke poczekać i odpowiadać w 1 poście na kilka postów kilku osób...lepiej sie czyta, serio!!!

Pixelko nie bardzo tak mogłyśmy bo rozmawiałyśmy we trzy -to taka rozmowa ze sobą by była bardziej -monolog taki

Dziewczynki widzę że musimy sobie oddzielny watek zrobić :-) :-)

Musimy musimy -ale przynajmniej weselej sie zrobiło a nie takie smutki cały czas -jest czas na smutki i czas na ploty normalne

Dziewczyny zobaczcie na jaką teorię dziejów się natknęłam:

Jak działaja pigułki antykoncepcyjne:

1. Kobieta bierze pigułki, a następnie wydala je wraz z moczem.
2. Żaby w wodzie wchłaniają te hormony i w następstwie nie mają potomstwa.
3. Bociany nie znajdują żab na polach więc giną z głodu...
4. ... i nie ma kto przynosić dzieci.

Trzeba ratować żaby i bociany! Precz z antykoncepcją!!!

:-)Piszcie dziewczny dobrze Was sie czyta:tak:.
Ja sobie z kolezanka z Bydzi zaledwie godzinke pogadałam:-p i mam dobry humorek.Co do tesciowych to najlepiej nakrzyczec i stwiac na swoim ,ja tak robie i ona wie ze i ja i tka zrobie jak bede chciała i M mnie poprze:-).Ostatnio wymysliła sobie ze jak urodze to ona 2 tyg.wolnego birze zeby mi pomóc:szok:.Juz jej to wyperswadowałam bo M ma 2 tyg.wolego po porodzie to na co mi ta cholera w domu:dry:.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny zobaczcie na jaką teorię dziejów się natknęłam:

Jak działaja pigułki antykoncepcyjne:

1. Kobieta bierze pigułki, a następnie wydala je wraz z moczem.
2. Żaby w wodzie wchłaniają te hormony i w następstwie nie mają potomstwa.
3. Bociany nie znajdują żab na polach więc giną z głodu...
4. ... i nie ma kto przynosić dzieci.

Trzeba ratować żaby i bociany! Precz z antykoncepcją!!!

Słuszne zauważenie:happy2::happy2:

reklama
Jak działają pigułki antykoncepcyjne:

No bombowe to jest!!! a wiecie ze moja mama powtarza ze te nieszczęścia wszystkie to przez chemie wszędzie i Czarnobyl... może ma trochę racji

:-)Piszcie dziewczny dobrze Was sie czyta:tak:.
.Ostatnio wymysliła sobie ze jak urodze to ona 2 tyg.wolnego birze zeby mi pomóc:szok:..

Dziękujemy:-D:-D:-D nam się tak fajnie pisało ze się zapędziłyśmy strasznie. A po co Ci teściowa wtedy:szok::szok: oszalała czy co:szok::szok: sama sobie pomożesz z mężusiem

Agatka te z tatą pod prysznicem jest dobre :-)

Olu ja nie pamiętam wszystkiego -ale muszę jeszcze raz przejrzeć. niektóre są dobre niektóre nudne:cool2:

ZAUWAŻENIE????
-fajne słowo!!!!

Do góry