ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
No i mała Kinia pewnie zadowolona że mama znowu na zwolnieniu, Powyleguję się ;-) ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No proszę, tego bym się nie spodziewała...Przyszedł wieczór -od razu ruch większy
wpisałam na nk "baby boom" i nawet są jakieś konta!!! człowiek się ciągle czegoś nowego dowiaduje
No fotkę mam i ładuję baterie, żeby ją na fotosika wrzucić i Wam pokazać, także będzie na pewno!!Nikki a gdzie foteczka świetne wiadomości ze sobą przyniosłaś - gratuluję serca jak dzwon
Kinguś cieszę się że z małą Kinią wszystko dobrze oby tak dalej a Ty sobie leniu**** i wypoczywaj
Przyszła mamusiu to w sumie niedługo opijanie magisterki (będzie kielich) a wtedy luzik i może fasolinka się pojawi
Tobie to za kilka dni będę przy robieniu testu kibicować!! Także napatrzeć się na fotkę musisz i to skutecznie!!Nikki -super!!! dzisiaj naprawdę jest dzień dobrych wiadomości!! Dawaj to zdjęcie -"ciocia" obejrzy może jak się tak napatrzę to wykraczę sobie szybko
A mąż naprawdę jest oparciem dla mnie -to muszę przyznać że chyba sobie zazdroszczę
No to dobrze, że się nie pogarsza, następną wizytę mam 3 lipca-usg genetyczne, miałaś już?Raz jest mniej a raz wiecej...Chyba juz tak mam miec i tyle...bacznie sie obserwuje i jak bedzie cos niepokojacego to zareaguje.Moja kolezanka na dniach ma rodzic i tez borykala sie z takimi uplawami...
A Nikki na kiedy masz nastepny termin?