reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

A ja mam wiadomość od wróbelka wczoraj napisała tak;
"Melduję że jutro odłączą mnie od kroplówki bo skurcze niestety nie ustepują i zrobią usg i może badanie. chwilowo jestem jeszcze w dwupaku a jutro zobaczymy co dalej.pozdrawiam, buziaki dla wszystkich"

A dziś wróbelek napisała tak:
"Jest wyraźna poprawa ale niestety nie wypuszczą mnie jeszcze bo pan ordynator wrócił z wakacji i nie ma humoru.kroplówki też mi nie odłączą.Nie będę pisać co czuję bo nie chcę przeklinać.;-)pozdrawiamy

Trzymam kciuki za Ciebie Wróbelku:-)

Tak wyglądamy dziś. Brzucho urosło Bardzooo! :-D
37 tydzień, a raczej jego końcówka..

Piękny brzusio:-)

reklama
Normalnie zajebisty dzień dzisiaj mam...Załatwiłam już wszystkie dokumenty do obrony, oprawiłam prace, zrobiłam zdjęcia do dyplomu ( taka szprycha że ho ho )...1 lipca mam obrone a jutro jade zlozyc wszystkie papiery do obrony potrzebne..
a pozniej pojechalam do mamy i weszlam na wage...3 kilo mniej w 5 dni :))) bosko!!!!!!!!
bylam dzisiaj u ginka, powiedzial ze zdrowa jak ryba jestem tylko mam sobie dietka obnizac te trojglicerydy - zadnych lekow bo moga zaszkodzic ewentualnej ciazy..no i powiedzial ze czasami tak jest ze jak sie za bardzo chce zajsc w ciaze to gowno z tego wychodzi bo sie organizm blokuje..

i powiedzial mi sposob na zajscie w ciaze: wypic drinka i pokochac sie z mezem :p :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D padałam z położna ze smiechu..

na 13 lipca mam usg zeby sprawdzic czy torbiel mi sie wchlonela :)

no i chyba wsio u mnie...

a w ogole to kolezanka powiedziala mi jaki jest przesad..ze jak sie powacha niemowlaka to w niedlugik czasie samemu bedzie sie w ciazy...u niej sie sprawdzilo :p

Przyszedł wieczór -od razu ruch większy:-p
wpisałam na nk "baby boom" i nawet są jakieś konta!!! człowiek się ciągle czegoś nowego dowiaduje

Witam Was Dziewczyny!! Moje dziecko ma już 4,97 cm i wyszło z usg, że już jest 11t5d ciąży, poza tym wszystko ok, maluch się ruszał i lekarka była zadowolona. I ja oczywiście też!! Serduszko bije jak dzwon i mam Luteinę odstawić, ale chyba jeszcze nie odstawię... Nie wiem, czy odstawiać?? Fotkę z usg mam i dziś wstawię, baterie do aparatu ładuję.

Olu kochana, ja trzymam za Ciebie kciuki, żeby fasolka była, żebyś się doczekała!!
Agatko, masz cudownego męża, takie wsparcie i wiara, że będzie dobrze naprawdę wiele znaczy!!

Olcia to tylko sie obronić i pani MGR jesteś:-) Brawo !!!!!!! I świetnie że wkońcu wszystko dobrze z Tobą!!!! To teraz tylko do dzieła i czekać na efekty :-)

Witam:-)
Kinguś to niezła impreza sie szykuje:-p widzę że wszyscy balują w ten weekend
Jedzonko było pyszne ;-);-)

Cześć.Daaawno mnie tu nie było:zawstydzona/y:
Wybaczcie,ale naprawdę nie mam czasu.Jak włączam kompa to na chwilkę.
Dziękuje kochane za pamięć i troskę,za wszystkie wiadomości tu i na nk:tak:
Anulka jest zdrowa !!!
Bardzo bardzo się cieszę :-)

Wiatj

Witam się i ja.....
Buziaczek

Kingus szok ze u Ciebie juz 22 tydzień:tak:
Leci czas ;-) ale i tak już bym chciała październik :tak:

dziś mija dwa miesiące od straty mojego dzieciątka
Przytulam.

Dzidzia może będzie w lipcu :tak::-D:tak:
Nie może tylko na pewno :tak::tak:

Witam, wróciłam z wypadu weekendowego do Taty, dziś już spokojnie. Nawet mozna powiedzieć ,że od trzech dni spokój ze skurczami, chyba damy radę wytrwać do bezpiecznego terminu.
No to super :-)

U nas dobrze już czuję trochę tę moją rybke. Ale nie może być tak, żeby wszystko było ok.
Nie długo zaczną się kopniaki ;-);-)
Witam Dziewczyny, dziś cały dzień spędziłam na działce, leżałam na kocyku, spacerowałam z synkiem no i oczywiście wcinałam pączki....;-);-);-) Jaśmin nam zakwitł, także pachniało bosko no i to słoneczko...
Ale się działo a te pączki :-):-)

Zrobiłam sobie rano test ciążowy i wyszła mi ta druga kreska bardzo , bardzo bladziutka. Więc nawet nie robię sobie nadzieji.
Mocno trzymam kciuki;-)

Wybraliśmy 12 grudnia. Mam nadzieję, że do tego czasu uporamy się ze wszystkimi przeciwnościami. :tak::tak: No i zaczynam odliczanie ;-)
Na pewno będzie szczęśliwa data :tak::tak:

Teraz jesteśmy na zwolnieniu i mamy dużo odpoczywać.
Uważaj na siebie.

Witam wszystkich jestem nowa mam 8 miesiecznego synka dwie poprzednie ciąze poroniłam.podstawa to dobry lekarz gdybym odrazu zmieniła lekarza to corcia miała by już rok i 4 mie.lekarz nie zauwazył ze mam bardzo krotka szyjke drobny bład poroniłam w 17tyg.;-)
Bardzo mi przykro.

U lekarza wszystko dobrze:-)Dzidzia ma 6,1 cm i z dzisiejszego usg termin wyszedl na 24 grudnia...
Tak czy tak jak pojdzie dobrze to bedzie Bozo-Narodzeniowa dzidzia.
No jaki super prezencik pod choinkę ;-);-)

Tak wyglądamy dziś. Brzucho urosło Bardzooo! :-D
37 tydzień, a raczej jego końcówka..
Ślicznie :-)

A my dziś byłyśmy na kontroli, wszystko ok.
Wzięłam 3 tygodnie zwolnienia. Dostałam jakieś dodatkowe witaminki bo coś słabe mam żelazo.
No i mam już 3,9 kg na plusie ale przyznam że ostatnio dużo słodyczy jadłam;-)

Witam wzystkie!
Agnieszka 0240 cieszę się, że u Ciebie i Twojej kruszynki wszystko ok a 24 grudzień to przepiękna data.
Ola81 ja z Julcią też miłam bardzo słabą kreseczkę aż mój M. jej nie dostrzegał ale ja wiedziałam że jestem w ciąży i może przez to ją bardziej widziałam
Jeżyk jeżeli możesz przekaż Wróbelkowi pozdrowienia niech jak najdłużej będzie w dwupaku
Selenko wylądasz jak zwykle przepięknie
Sikoreczko dla aniołka (*)
Gabi bardzo się cieszę że mała zdrowa i jest taka słodka
Mireczko jak mały na razie taki spokojny to zbieraj siły na bieganie za nim aż zacznie raczkować i chodzić bo moja Julka to ma chyba w pupie motorek bo tak szybko czworakuje zwłaszcza w niedozwolone miejsca jak gniazdko z anteną od kablówki.
Sonitka jak @ przyszła to życzę Tobie aby ta wredna cytomelagia opuściła Ciebie na zawsze
Mama sówka trzymam kciuki
Paryszanka będzie dobrze - wypoczywaj jak najwięcej
Kaska i 13x13 jak ja Wam zazdroszczę nie pamiętam kiedy byłam na porządnej imprezie oczywiście chodzę na jakieś ale z dzieckiem nie da się zaimprezować
Agnieszko Aj i Edytko przesyłam wielkie buziole dla Was
Wszystkie dziewczynki pozdrawiam
Bardzo bym chciała żeby te, które jeszcze tego nie doświadczyły usłyszały słowo mama z ust dziecka - niezapomniane przeżycie - tego z całego serca Wam życzę

reklama
Nikki -super!!! dzisiaj naprawdę jest dzień dobrych wiadomości!!:laugh2: Dawaj to zdjęcie -"ciocia" obejrzy:wściekła/y: może jak się tak napatrzę to wykraczę sobie szybko:laugh2:
A mąż naprawdę jest oparciem dla mnie -to muszę przyznać że chyba sobie zazdroszczę:tak:

Do góry