reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Agnieszka0240 bardzo się cieszę że wszystko w porządku. Niech dzidzia rośnie ...

szafirek mi organizm nic nie mówi że jestem w ciąży, tylko ta nikła kreska na teście...

reklama
AGNIESZKA no to piękny prezent się szykuje na święta gratuluję i ciesze się że wszystko dobrze
a mnie HANIA do sprzątania pogoniła i juz posprzątane teraz lecę na zakupki i z Wercią na dworek
do napisania wieczorkiem

gabi super wiadomości i sliczna ta Twoja Anulka:tak::tak: buziaki

A ja mam wiadomość od wróbelka wczoraj napisała tak;
"Melduję że jutro odłączą mnie od kroplówki bo skurcze niestety nie ustepują i zrobią usg i może badanie. chwilowo jestem jeszcze w dwupaku a jutro zobaczymy co dalej.pozdrawiam, buziaki dla wszystkich"

A dziś wróbelek napisała tak:
"Jest wyraźna poprawa ale niestety nie wypuszczą mnie jeszcze bo pan ordynator wrócił z wakacji i nie ma humoru.kroplówki też mi nie odłączą.Nie będę pisać co czuję bo nie chcę przeklinać.;-)pozdrawiamy

Sikoreczka
[*] dla Twojej małej.
Agnieszka dobrze, że już udało Ci się zalogować, bo zaczynałam się martwić. Super, że wszystko ok!

Buziaki dla wszystkich :-D:-D Ja spadam do prania i sprzątania :-)

ola81, z moich doświadczeń ciążę oznaczała nawet słabiutka kreseczka w 12 dniu cyklu. Obecnie to już 37 tydzień, więc mozliwe. Rację ma również szafirek, jej doświadczenia wskazują co innego. Ja Ci życzę fasolki.:tak:

Z torbielą bywa różnie, przykład-Syla, musiała mieć operację jej usunięcia w 12 tygodniu ciązy, nie wchłonęła się. Ale teraz jest dobrze i ciąża rozwija się prawidłowo.

Co do plamień, niestety nie pomogę, pewnie przyczyny mogą być różne, u Mnie były , gdy poroniłam, w obecnej ciązy "czysto". Ale będąc w szpitalu na Amniopunkcji leżały dziewczyny, które krwawiły a ciąża była zdrowa, więc nic niczego nie przesądza. Trzeba pytać lekarza.

Tak wyglądamy dziś. Brzucho urosło Bardzooo! :-D
37 tydzień, a raczej jego końcówka..

Ja w tej chwili poszukuję jakiś dobrych dusz, co nas uspokoją. Jesteśmy w 4-ej ciąży (poprzednie roniłam) i od pewnego czasu plamię na brunatno, sprawdzaliśmy malucha i jest, serduszko bije - ale ja się naczytałam o ciążach częściowo zaśniadowych, czy czymś takim i szaleję. Od kilku miesięcy biorę duphaston (teraz 3x) i acard, + doszła no-spa. Teraz jesteśmy na zwolnieniu i mamy dużo odpoczywać.
Jakie są Wasze doświadczenia? W tę środę mamy kolejną wizytę, mam nadzieję, że wszystko się dobrze ułoży.
Kochana, ja plamiłam i krwawiłam do 23 tc, a maluszek urodził się piękny i zdrowy, więc nie martw się i słuchaj lekarzy!!!

A u nas spokojnie, mały leży w łóżeczku i ssie paluchy( denerwuje już mnie tym) wcześniej byliśmy na spacerku i pobawiliśmy się trochę w domciu i tak sobie leci dzień za dniem no i nasza mała bestyja ma już 3 miesiące:-) echhh, ale ten czas szybko leci:tak:
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie!!!

Selenko, wygladasz uroczo!!!

Olu no ja widzę że "ciocie" nie mogą sie doczekać dobrych wieści -daaa wyczuwa fasolkę i możne ma rację:-p Olu torbiel może była a może nie była pęcherzykiem -zaczęłam właśnie czytać o torbielach i wychodzi mi że nie musi być z pęcherzyka... Choć na swoim przykładzie wiem że z lekarzami to naprawdę jest różnie -byłam u lekarza w 4 tc i upierał się ze torbiel jest a za 3 dni inny lekarz powiedział że nic nie ma.
Agniesia82 -mój rocznik- masz rację natura jest naturą a lekarze tylko lekarzami.
Kasia może w tym cyklu podrzucisz Weronikę do kogoś i te staranka będą 2x w przeddzień 2x w ten dzień no i dla pewnosci jeszcze przez parę dni...:wściekła/y: a teraz leć do apteki jak Cie korci;-) -mi lekarz kazał zrobić test 20go a @ mam mieć 26go jesli dobrze pamiętam -a ja tu mam test który mozna wcześniej robic -tak na nim napisane... chyba kupię jeszcze 5 sztuk
Pryszczanka ma rację -ale Ci Olu wszyscy kibicują:tak: - Haniu u mnie pierwsza kreseczka też wyszła blada ale jak powtórzyłam test to krecha była jak malowanie!!!
Jezyk pozdrów wróbelka!!! lekarz z fochami -nic ciekawego
Sonita -ładne powitanie:wściekła/y:
Selenko -piękny brzucholek!!!:-) wszystkie takie ładne jesteście z tymi brzuszkami -już się i ja nie mogę doczekać;-)
Sikoreczko -zostań tutaj z nami . Dla Twojego Aniołka (*)

Agnieszka0240 -świetna informacja!!! super to w swięta więcej was będzie w rodzince:-p

Miroslava -ja czytałam o ssaniu palców -i to znaczy ze dzicko jest samodzielne!!! Jak nie ma smoka to nie płacze tylko radzi sobie samo -też myślalam że to coś złego ale w tym artykule mieli inne zdanie na temat ssania palców:tak:

reklama
selenka ślicznie wyglądacie...
wiem Agatka13 że z torbielami jest różnie. Przy poprzedniej ciąży tez miałam przed zajściem torbiel ale sie wchłonęła. Ale naprawde nie czuję ciąży.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry