reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Agniesia już pisałam że 26 maja byłam u ginki i był pęcherzyk który niby miała pęknąć za dzień lub dwa dni. I nie było żadnych torbieli. A gdy poszłam do ginka 4 czerwca prywatnie to była torbiel ok. 5 cm. No to skąd by się wzięła. Więc to chyba był ten nie pęknięty pęcherzyk :-(

:szok: o rany, to na takich rzeczach sie nie znam :-(

Ale ale natura nie komputer.... :cool2: a nóż widelec, w końcu okresu nie ma i kreseczka jest :-D a ja czytałam w instrukcji obsługi tych testów, że nawet jak jest bledziuteniusieńka (czyt. niemalże przezroczysta) to wynik pozytywny :-)

Zobaczymy. :-)

reklama
hej królewny
widzę że AGA jeszcze sie nie pokazała
OLCIA trzymam kciuki i życzę z calego sercaa grubej drugiej krechy w środę
do mnie jutro ma przyjść @ ale oznak brak ciąża chyba raczej nie możliwa tzn. sama nie wiem staranki były tylko dwa razy w środe i w piątek więc chyba ten cykl nie bedzie z fasolką a tak bardzo bym chciała
ale będzie co ma być

Witam, co do tej torbielki, to nie powinnaś się nią martwić (tak przynajmniej mówi mój gin). Ja też miałam i mam cały czas torbielkę, albo się wchłonie, albo pęknie i ponoć nic się maleństwu nie dzieje. Trafiłam też do mojego ginekologa na samiuśkim początku ciąży (słabo wybarwiona kreseczka na teście) i na USG było widać torbiel, a małego jeszcze nie. Teraz jesteśmy w 8 tyg. ciąży. Dobrze, żebyś sobie zrobiła beta-HCG (30 zł kosztuje w laboratorium bez skierowania), wtedy będziesz wiedziała na pewno.

Ja w tej chwili poszukuję jakiś dobrych dusz, co nas uspokoją. Jesteśmy w 4-ej ciąży (poprzednie roniłam) i od pewnego czasu plamię na brunatno, sprawdzaliśmy malucha i jest, serduszko bije - ale ja się naczytałam o ciążach częściowo zaśniadowych, czy czymś takim i szaleję. Od kilku miesięcy biorę duphaston (teraz 3x) i acard, + doszła no-spa. Teraz jesteśmy na zwolnieniu i mamy dużo odpoczywać.
Jakie są Wasze doświadczenia? W tę środę mamy kolejną wizytę, mam nadzieję, że wszystko się dobrze ułoży.

Witam Wszystkie najserdeczniej.

Hej kochane.
Zrobiłam sobie rano test ciążowy i wyszła mi ta druga kreska bardzo , bardzo bladziutka. Więc nawet nie robię sobie nadzieji. Tym bardziej że pęcherzyk miałam nie pękniety. Pewnie jeszcze mam rozlegulowany cykl. Muszę czekać cierpliwie :-)
Miłego dzionka
Jak jest druga kreseczka, nawet słabiuteńka to znaczy, że KTOŚ się tam u Ciebie lokuje. Trzymam kciuki. U mnie kreseczka była taka, że trzeba było z lupą szukać, a dopiero później się wybarwiła. Pozdrawiam.

Ja w tej chwili poszukuję jakiś dobrych dusz, co nas uspokoją. Jesteśmy w 4-ej ciąży (poprzednie roniłam) i od pewnego czasu plamię na brunatno, sprawdzaliśmy malucha i jest, serduszko bije - ale ja się naczytałam o ciążach częściowo zaśniadowych, czy czymś takim i szaleję. Od kilku miesięcy biorę duphaston (teraz 3x) i acard, + doszła no-spa. Teraz jesteśmy na zwolnieniu i mamy dużo odpoczywać.
Jakie są Wasze doświadczenia? W tę środę mamy kolejną wizytę, mam nadzieję, że wszystko się dobrze ułoży.
Ja plamiłam do końca 3-ciego miesiąca. Brałam duphaston i odpukać, jest dobrze.

reklama
Cześć lachony :-)

Ola81 trzymam kciuki za środę.

Paryszanka życzę Ci z całego serca, aby już wszystko było dobrze i daję Ci zakaz na szukanie wiadomości w necie, bo ja przez te wszystkie internetowe mądrości niepotrzebnie się martwiłam, bo lekarz powiedział wszystko w zupełnie inny sposób.

U mnie wymodlona @ jest już na pewno @ :-) Po niej zrobię badanie, czy jest jeszcze ta cytomelagia i jak okaże się, że poszła wtedy szalejemy, a jak nadal będzie to nic się nie martwię, bo mamy jechać w paździeniku z fajną ekipą znajomych z Niemiec na Majorkę, a z nimi to jest siedzenie, gadanie jedzenie i picie wina do rana, a z fasolką to nie wolno, więc jak nie będzie fasolki, to w najgorszem wypadku biesiadowanie będzie :tak:
Nie ma co się śpieszyć w moim wypadku.

Buziaki

Do góry