reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

13x13 a ja zrobiłam psikusa jak w dobrym serialu :-)

R jechał do swojego kuzyna po coś tam i powiedziałam aby kupił w aptece dyżurnej test ciążowy na jutro i wiecie co mi powiedział?
''Uspoookój się, ja wiem, że nie jesteś jeszcze w ciąży''

Nie no... Super. Fajnie, odlotowo.

Sonitka, bez nerwów słoneczko..Mój też tak ma.. :) szkoda nerwów na faceta :):-):-):-)

reklama
Dobry wieczór pamieta mnie tu jeszcze ktoś :-(

Selenko Aguś kochane
[*] dla aniołka
i dla mojego taty
[*] jutro 3cia rocznica smierci dzis bylamasza ale ja pracowałam 12h i nie mogłam isc :-( buuu

Witam dziś i w końcu poczułam ból w podbrzuszu jak na @, tak jak przed ciążą miałam więc jestem zadowolona. Przez to oczekiwanie chyba sobie wymyślam problemy.
Podczytałam sobie trochę, ale jestem zmęczona żeby odpisywać, bo to wymaga myślenia ;-)

Ja odebrałam wyniki hormonów i juz sama nie wiem co mam mysleć :-(
prolaktyna 36,07 norma 5,0-35,0
progesteron w 21dc 3,39 normy faza folikularna 0,1-0,54
faza lutealna 1,5-20,0
owulacja 0,12-6,22
menopauza 0-0,41
nic juz nie rozumiem wczoraj przeryczałam cały wieczór

Na kilka dni w TV na kablówce UPC kuszą E! Entertainment hhiihi nie wiem czy znacie?
Uzależniłam się od Dr 90210 fajne operacje plastyczne :-D:-D + pokazane życie prywatne tych doktorów, jeszcze fajne jest Na Trasie z Tarą, jakaś tam aktoreczka jeździ po różnych mistach i pokazuje je od fajnej strony, ja tam zabytków jakoś fanką wielką nie jestem, ona pokazuje knajpki, imprezy. Dzisiaj będzie w Monako :-) Ach.. chyba R będzie musiał wykupić pakiet :tak:http://www.cyfrowypolsat.pl/program-tv/e-entertainment/

hej laseczki
oj SONITA my tu wszystkie czekamy a ty takie rzeczy wyprawiasz
ANGELKA nawet nie pokażę mojej Werci Twego pieska bo znowu bedzie stękała bo ona teraz zakochana w tych cudeńkach
a ja sobie na jutro tipsy zrobiłam a co jak szalec to szaleć tylko jak ciężko w tym cholerstwie cokolwiek zrobić

Czytam opowiadania Janusza Wiśniewskiego i tam w jednym jest napisane, że wysoki poziom prolaktyny mają młode matki, im jej więcej tym silniejsza więź i chęć ochrony maleństwa.
Ale napisał też, że stężenie prolaktyny u kobiety wzrasta wraz z jej szczytowniem seksualnym.. o ok 400% i powoli spada.

hej laseczki

ANGELKA nawet nie pokażę mojej Werci Twego pieska bo znowu bedzie stękała bo ona teraz zakochana w tych cudeńkach

Kasiu ja wiem, że nie jestem obiektywna ale yorki to najfajniejsze pieski na swiecie :tak:

Załączniki

• DSCF0341.JPG
    DSCF0341.JPG
    39 KB · Wyświetleń: 19
reklama
ANGELKA mnie tez sie one bardzo podobaja i mielismy jej kupic ale okazalo sie ze jestem w ciazy wiec zrezygnowalismy a teraz na chwile chociaz zapomniala tzn dopoki nie zobaczy na ulicy

Do góry