reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

No to się wyspałam razem z moim syneczkiem, on już po obiadku, ja sobie już szykuję...
Aga0204, wiem, że dziewczyny dostają leki na przedwczesne skurcze, koniecznie niech lekarz zbada szyjkę, bo skurcze ją mogą skracać i nawet się tego nie czuje.. Także Aga ogranicz wysiłek do minimum, przynajmniej do czasu wizyty... Trzymam kciuki...
Pixella, no to będziesz miała dużą dziewczynkę, super!! Mój synuś ważył 3350 g, a brzuch miałam gigantyczny :tak:

reklama
Witajcie!
Selenko tulę Cię mocno, w tym smutnym dniu.Dla Twojego Kubusia
[*].
Jeszcze troszke i utulisz Madzię, już się nie mogę doczekać ;-).
Pixelko Ty jesteś pierwsza do rozpakowania???
Wiecie co u Wróbelka i Kasi????
Agus AJ tulę mocno.
Edytko myslę o Tobię.
Przepraszam ale nie mam czasu nadrabiać zaległości. Sonita zrobiła test????
Agnieszko koniecznie powiedz lekarzowi o skurczach, niech sprawdzi szyjke:tak:
GosiaLew gratulację awansu.
Carri buziaki, miłego pomagania;-);-);-)
Wszystkie Was bardzo serdecznie pozdrawiam i życzę dużo sił do walki!!!Myślę o Was codziennie.

Mój M poszedł przed chwilą pierwszy raz sam na spacer z Kubusiem a ja już tęsknie.....
Kubuś z prababcią i zajadający kciuka:

reklama
Agus dla Twojego Aniołka {*}. Czy już wiesz co w brzuszku siedzi????Ale to zleciało, pamiętam jak robiłas testy;-);-);-). Ile ich było?????Cieszę się, że u Was wszystko ok.

Do góry