reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Angelika witaj :-) Pewnie ze Cie pamietamy:-)
Mam nadzieje ze zostaniesz juz z Nami ?
Ehhh remont mnie wykonczyl, robimy go juz 2 miesiace a to taka mala lazienka jest....Ciesze sie ze w koncu koniec sie zbliza wielkim krokami :-)
Wierze CI ze po remoncie zapalu nie ma, my tez mamy jeszcze w planach przedpokój ale to nie teraz tylko moze gdzies na jesien , gdyz chemy wypoczac od wszelkich robótek.

Oj czemu piszesz ze brak @ to nie przez fasolinke???:-(

reklama
Angelika witaj :-) Pewnie ze Cie pamietamy:-)
Mam nadzieje ze zostaniesz juz z Nami ?
Ehhh remont mnie wykonczyl, robimy go juz 2 miesiace a to taka mala lazienka jest....Ciesze sie ze w koncu koniec sie zbliza wielkim krokami :-)
Wierze CI ze po remoncie zapalu nie ma, my tez mamy jeszcze w planach przedpokój ale to nie teraz tylko moze gdzies na jesien , gdyz chemy wypoczac od wszelkich robótek.

Oj czemu piszesz ze brak @ to nie przez fasolinke???:-(

robilam 4 testy.... i tylko pierwszy pokazal slabiutką druga kreske a reszta juz jedna... wiec tamtem musial byc jakis popsuty :-(
zreszta to nie byl dobry miesiac na Dzidziusia.... bolal mnie strasznie zab i najadlam sie mnostwo ketonalów i pyralginów a potem znieczulenie.... wiec mogloby to zaszkodzic Fasolce

Zobaczcie moje psie szczęscie.... :-)

Załączniki

• fido.jpg
    fido.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 27
Angelika tylko spokojnie, w przyszłym tygodniu pojdziesz do ginekologa i bedziesz wiedziała co i jak... Nie martw sie kochana bedzie dobrze ;-)Jak nie tym razem to nastepnym ALE PAMIETAJ NIC PRZESADZONE :-)

Psinke masz sliczniutka:-) Jak sie wabi ?

Jestem :-)
Ale pewnie Was rozczaruję, bo nie zrobiłam testu :zawstydzona/y: Rano bardzo bolała mnie głowa i w ogóle jakaś taka szarawa w lustrze jestem uznałam, że lada moment będzie @.
Lecz..
Nie ma jej.

Psinke masz sliczniutka:-) Jak sie wabi ?

Fido ;-)

Jestem :-)
Ale pewnie Was rozczaruję, bo nie zrobiłam testu :zawstydzona/y: Rano bardzo bolała mnie głowa i w ogóle jakaś taka szarawa w lustrze jestem uznałam, że lada moment będzie @.
Lecz..
Nie ma jej.

Szybko test do łapki i robić proszę
Nie mozesz trzymac nas w takiej niepewności ;-)

reklama
Sonitko ehhhhh trzymasz Nas w napieciu .....Czy ja to wytrzymam do jutra?:-):-):-)

Angelika fajnie sie nazywa :tak:

Edytko hallloooooooooooooooooooo

Do góry