reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczynki
ja po dzisiejszym usg wiem, że jeszcze na bank z 10 dni z brzuchem się poturlam mimo, że mała waży już sporo bo prawie 3600g ale ja naprawdę b.dobrze sie czuję, zero skurczy, bóli....jakby ten brzunio to nie mój był...:-) wyniki też mam super...

reklama
Pixella -świetnie ze wyniki są super. Duże to maleństwo w brzuszku -pewnie już ciaśniutko ma! Ty taka szczuplutka jesteś:-p jeszcze parę dni i dzidzia będzie w ramionach mamusi:laugh2:

Olu -jak wszędzie chyba.
Ja muszę uciekać -do Plusa złożyć reklamację i może jakieś kino się zahaczy.
Wieczorem wpadnę podczytać co i jak u Was bo nie zasnę:) no i czekam na informację co ten teścik pokazał!!!

brzuszek podobno w sumie nie taki wielki (choć przy moim dość szczupłym wyglądzie jest duży) a ja tylko 10 kg na + mam więc jak odejdą wody z dzidziusiem co tyle waży to niewiele do zrzucenia zostanie bo 5 kg

Mam nadzieje,ze z tym moim brzuchem bedzie wszystko ok bo juz sie wystraszylam...
W poniedzialek ide do lekarza i mam nadzieje,ze z dzidzia wszystko dobrze...
Jak cos tez powiem o twardniejacym brzuchu itd.
Co do przemecznia sie to ostatnio naprawde sie oszczedzam.Nie nosze zakupow,porzadki robie czasem na raty...Mam tylko normlne codzienne zajeci jak gotowanie,wychodzenie z psem itp...

Do poniedzialku juz niedlugo i mam nadzieje,ze sie nie rozczaruje bo sie juz naprawde boje.
Zmykam teraz pospac tyci bo mi sie oczy same zamykaja....

Do pozniej:)

reklama
Witam popoludniowo
Ja tylko na chwile , zaraz mykam do kuchni pomyc naczynia ...i troszke pomoc mezowi w lazience :)

GosiaLew jak Ci te objawy nie daja spokoju to lepiej idz przejdz sie do lekarza przed urlopem, bo lepiej aby wczasie urlopu o nic sie nie martwic.

Kinga na ruchy dziecka powinno sie zwracac uwage od samego poczatku jak tylko sie pojawia u mnie czułam od jakiegos 22-23 tygdzien ze cos tam w brzuszku sie dzieje i o tych samych porach .....

Pixelko sliczne zdjecie :)
Wspaniale wiesc nam przynosisz od lekarza ....Gratulacje.... No to czekamy te 10 dni jeszcze :)

Iławianko ty sie nawet nie zastanawiaj nad tym by gdzies Nam zniknac !!!

Selenko czyzby dzidzia przygotowywała sie do wyjscia, jak brzusio twardnieje to chyba zaczalo sie przygotowanie ......???
Selenko dla Twgo Aniołka (*).....

Nikki ciesze sie ze wypoczynek z rodzinka sie udał!!!!

Sonita ehhh jak ja czekam na Te twoje wiesci czy cos tam w brzuszku nosisz....:)

AgnieszkaAj jeszcze 2 tygodnie i bedzie balanga .....:) Całuski posyłam i mam nadzieje ze sobie jakos radzisz....

Kaska0201 no to fajnie ze z córcia coraz lepiej :)

13x13 mam nadzieje ze film ktory obejrzysz bedzie bardzo ciekawy :)

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i zycze słonca slonca i jeszcze raz duzo słonca....precz deszczu !

Do góry