reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

A tego to nir doczytałam, bo mam normalnie ostatnnio urwanie gowy i czytałam tylko ostatnią stronę, ale jak jest żółtawy, to faktycznie jest trochę dziwne...

reklama
mój ginek ostatnio suszył mi głowę na temat infekcji i wbijał do makówki, żebym wymazy robiła po zafasolkowaniu, bo w ciązy lubia się bakterie czepiać. Stad jak mantre bede powtarzac - moze wymazik na bakterie ???

Cholerka, dopiero teraz zauważyłam, że tam odpowiadają tylko pediatrzy, normalnie jakaś zakręcona dzisiaj jestem:baffled: Chyba dlatego, że mężunio skręcił dzisiaj nogę i w gips mu ją wsadzili......

Był taki czas, że tylko na prawej stronie potrafił spać, na szczęście odmieniło mu się i teraz śpi też na lewej, bo główka zaczęla mu się robić asymetryczna:tak:

hi hi wygodniej mu było. Ja to chyba na plecach spałam ... :zawstydzona/y::eek:

jejku niedawno wszystkie czekałyśmy na Twoje rozpakowanie a tu proszę jaki już duży chłopaczek :-) Ale ten czas leci.

reklama
Witam sie z Wami kochane panie.

Dzisiaj miałam ciężki dzień. W nocy jedziemy po towar wiec mykam się przespać choć godzinkę.

Trzymajcie się cieplutko...

Allaa (Alicjo) Kubusiowy całusek smakował jak miodzik.. słodziutki.

Mikus ale Adik rośnie nam! Cudnie patrzeć na niego!

Agatko 13x13 miło poznać Twe imię.
To Ty jutro wędrujesz po lekarzach? Jeśli tak to samych pomyślnych wizyt życze.

Sonitko więc jeśli tego pragnęłaś gratuluję I kreseczki..
Niech będą dwie wtedy gdy wszystko będzie ok. Deser wygląda smakowicie koniecznie musze sprobować przepisu.

Kaska0201 dla Wikusi zdrowia życze. Oby szybko przeszło. A dla Ciebie sił..

Agula Irl... 8 miesiąc zaczęłaś.. jejku..

Szafirku Kasiu pozdrowienia gorące dla Ciebie.

Marzenko.. jestem z Tobą co dzień.

Agatko Agi28 nie miałam jak odebrać. Jutro napewno się zdzownimy!! Koniecznie!

Kasiu Kasiekk jak Franio w brzuszku buszuje? Może jakieś fotki Wasze?? Tęsknie

Karinko najsłodsze buziaki dla Was.

Kusicielko Aguś... brakuje mi wieczornych spotkań!

Andzi .. Ty wiesz co pragnę Wam powiedzieć.

Beatko praca.. praca.. praca. Hmmm ciekawe jak długo popracujecie z Kinią...
Najważniejsze że Ty jesteś zadowolona.

Agnieszka0240 śluz w ciąży lubi być. Tak jak pisała MIka nawet większe ilości. Ale kolor jest dziwny. Ale może taki Twój urok? Przecież każda ciąża jest inna. A jak dwóch ginków nie widzi nieprawidlowości.. to chyba wkońcu czas im uwierzyć.

Iza30 rośnijcie zdrowo.. i piszcie co u Was? Jakies kopniaczki już czujesz?

Carri Iza obiecałaś znów pisać i co? Milczysz? Jak Twojemu M idzie robienie prawka?

Iza Olcia ziołka mówisz? U mnie choć tyle że póki co problemów z zajściem w ciąże nie miałam.. ale znów inny problem. A i też czasem tak myślę że "pomyślność" kiedyś moze mnie opuścić i będę się dłuuugo starac. Ale co na to poradzę. Pewnych rzeczy nie przeskoczymy.

Pyzunia a jak tam u Was??? Czemu nic nie piszesz? Czytasz nas? Jeśli tak.. pozdrwiam serdecznie.

Haniu nocna jak Darek? Lepiej? Rośniecie? Synek coś się zaczyna domyślać? Kiedy zamierzacie mu powiedzieć? Wiem że masz obawy. Ale kiedyś jednak brzuch już zacznie być widoczny i wtedy...
Przytulam.

Haniu Scarlet co tam słychować u Was?

Iławianka Agula jak malutka księżniczka? Coś w czerwcu Twoja Królewna miała mieć wizytę w poradni? Jak minęła?????? Wszystko ok?

Also jak tam Ignaś? Rośnie chłop? Buziaki dla Was :***

Alicja bananiaro.. jeśli czytasz wiedz że pamiętam!

Alutka cieszy efektowna łazieneczka? Moze jakieś zdjęcie?
Od poniedziałku zaczynasz urlopik?

Dlaczegotak.. ojjj jakbym chciała zobaczyć małego Oliego.. i usłyszeć o Jego postępach.. ząbkach, kupkach...

Olcia PM.. czekamy. Wiesz że to forum nie jest tylko o ciąży.. mów co Ci leży na serduszku.
A aaaaa i chcę się napić ... przy okazji magisterki! Obiecalaś!!

Maja Koti kochana prosze wrzuć mi na priv kontak do Twojego ginka a Kraku... moze i ja skorzystam z JEGO porady. Ciekawe co by powiedział na mój przypadek.
Jesli możesz oczywiście.

Marti... kochana czekam i wierzę że wszystko będzie dobrze! Że wrócisz do nas i dzieciaczek z każdym dniem jest coraz większy i silniejszy!

Sylwia a dzisiaj jakie zachcianki miałaś? Kiedy wizyta u ginka?

Pixelko a jak Wiki na wiesci że będzie mieć siostrzyczkę? Jak kontakty z teściową lepsze?

Pati.b nie każda ciąża przebiega z mdłościami, wymiotami i innymi objawami ciążowymi.. więc głowka do góry.

Pati niusi@ ojjj jak widać pracka wciągnęła Cię. Ale to dobrze. WIerzę że Ci się podoba i jesteś zadowolona.

Do góry