reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie dziewczynki wieczorową porą.. Maja, Mikuś..

Zmykam do spania.
Wszystkie Was buziam. O wszystkich pamiętam tylko nie mam w pamieci :eek::eek: więc wybaczcie mi.

Całuje mocno i do juterka. Nio chyba żebym nie wróciła..

Paaaaaaaaaa

reklama
Witam się i ja. przed chwilą wróciłam do domu i zjadłam. A gapa ze mnie dziś bo zostawiłam portfel w pracy i się wracałam, ale to chyba ze szczęścia, bo przeszłam ten test co pisałam wcześniej i zostałam kierownikiem :-):-):-)
Pozdrawiam wszystkie kobitki, nie wiem czy jestem w stanie przeczytać dziś wszystkiego bo już z myśleniem nie tak a ja i potrafię mylić nicki z osobami. Dziś to nawet imię męża pomyliłam (hehe, trochę się obraził i o romanse mnie posądzał - przejdzie mu). Dlatego Edytko podziwiam, że tak pamiętasz o tylu osobach.

Ostatnia edycja:
Edytko Słodkich snów!
No czas szybko leci, a Adi jest już naprawdę duży:-)
Ja zaraz też zmykam do wanny i do spania bo o 2 i 5 muszę karmić małego:-)

Koti, teraz wstaję już tylko dwa razy, a mały jak kończy jeść to odrazu zasypia i ja też mogę spokonie spać dalej, a wstajemy dopiero ok 7-8:-)

Ok zmykam, a tak wogóle muszę Wam powiedzieć, że mam walniętego męża, jeździ samochodem, mimo, że ma gips na nodze od palców aż po kolano, normalny wariat:szok::baffled:

krótko mówiąc "dotarliście" się w spaniu :-)

ja chyba nie będę miała problemów ze wstawaniem... mam małą wprawę, bo pierwsze pół nocy moje koty mnie depczą, żeby się wygodnie ułożyć spać ( a ważą po 5 kg), a potem od 4.00 się gryzą i mam w sypialni odgłosy iście śmietnikowe.

ale takie wstawanie do maluszka .... rozmarzyłam się :zawstydzona/y:

Jezu Mireczko a to jest wykonalne .... z tym gipsem !!! ???

RATUJCIE!!!

pytanie za 500 punktów

jak podlaczyc wtyczke w kontakt z tym zabezpieczeniem w srodku?

bo cholera nie dam rady wcisnac w kontakt i nie wiem czemu

reklama
Do góry