reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Powinnam iść po odbiór 10 maja ale nie chciałam zastanawiać się co tam jest... poszłam więc w przeddzień wizyty... cichutko się tutaj zrobiło -wszyscy kolację chyba szykują

Witam:-)
To moje i M dzisiejsze zakupy
Śliczne
Witajcie.....Wszystkie.....
Witaj słonko.

DZIS OFICJALNIE ZACZĘŁAM 9 MIESIĄC.
:-):-):-):-)

Ja dzisiaj uciekam bo źle się czuję przez tą grypę...
Zdrówka życzę.

dzien dobry:)
witam sie tylko i uciekam:)
Witaj Aguś:-)

witam dziewczyny
Witaj Olu :-)
Czesc Dziewczynki.
Ja wczoraj po poludniu troszke polegiwalam sobie bo lekko pobolewalo mnie podbrzusze )
Odpoczywaj.

Kurczę ja się boję żebym nie biegała co dwa tygodnie jak już nam się uda zafasolkować :-) . Gin będzie mnie miał dosyć ;-)
Ja biegałam na początku:zawstydzona/y: Ginka mi mówiła normalnie bym powiedziała żeby pani przyszła za 4 tygodnie ale pani i tak przyjdzie wcześniej więc do zobaczenia za 3 tyg.;-);-);-)

czy ktoraś z mamusiek nie miała w ogóle mdłości, wymiotów itp??? kurcze ja chce rozmawiac z panem kibelkiem...
Ja miałam mdłości tylko po 20 i wymiotowałam 4 razy:tak:
Czasem mdłości nie było kilka dni.

Hej hej
Ja znow tylko sie melduje,
Witaj Wróbelku.

Wyszła mocno jedna kreska |. Uuuufff!
Ale to ostatni teścik z jedną krechą ;-);-)
Witam Dziewczynki!!!
Kubuś przesyła dla wszystkich e-cioteczek buziaka. .
Buziak przesłodki :-D:-D:-D:-D

Sonitko smakowicie to wygląda :-):-):-)

Ja dziś byłam w pracy po miesięcznym zwolnieniu. Nie było tak źle pracy mało i nawet kręgosłup nie bolał od siedzenia.
Mała oczywiście kopała ;-);-);-)

alla Kubuś cudowny. Gratulację !!!

Sonitka truskawki wyglądaja rewelacja!!! Pyszności

13x13 nic się nie dzieje ż Twojego wyniku hist. Wszystko prawdopodobnie w porządku

Mała kinia widocznie nie lubi pracować :tak::tak:;-);-)

13x13 nic się nie dzieje ż Twojego wyniku hist. Wszystko prawdopodobnie w porządku

Dziękuję Olu tak właśnie myślałam i sprawdzałam.
A co do kini to masz rację -mamusia powinna na spacerki chodzić, zakupy, albo leżeć brzusiem do góry i go głaskać cały dzionek a nie do pracy... robota jest beeee:-p

:-)Mały leniuch

A co do kini to masz rację -mamusia powinna na spacerki chodzić, zakupy, albo leżeć brzusiem do góry i go głaskać cały dzionek a nie do pracy... robota jest beeee:-p
No, no kinguś jak można Kinie tak przemęczać. Nu nu mama ;-) ;-) :-) :-)
W poniedziałek idę do ginki i zobaczymy czy pójdę na zwolnienie czy może skróce sobie godziny pracy;-);-)

Teraz uciekamy bo muszę trochę rozprostować kości :tak::tak:
Buziaczki moje kochane

W poniedziałek idę do ginki i zobaczymy czy pójdę na zwolnienie czy może skróce sobie godziny pracy;-);-)

Ja zawsze się zarzekałam że będę pracowała, bo ciąża to nie choroba, bo ja kobietą sukcesu jestem -moja droga -ciąża to najpiękniejszy okres w życiu!!! patrz jak rośnie twój brzuszek -masuj się, naciągaj skórę i rób milion innych zabiegów -tylko nie marnuj czasu na pracę -ja wiem że nikt Ci za to nie podziękuje Kochana!

Sonitko dobrze, że testowanko po Twojej myśli wyszło.
Agus Irl cieszę sie, że już wróciłaś.
Kinguś a czemu mamusia chodzi do pracy??Juz czas udać się na dluuuugie L4. Ja od 4 miesiąca siedziałam w domu:-):-):-).
Marzenko mam nadzieje, że wrócisz do nas. Dużo zdrowia dla Twojego siostrzeńca. Pozdrawiam Cię serdecznie.
Aguś AJ, Edytko o Was myślę codziennie.
Selenko Ty wiesz;-);-);-)
Ola 81 widzę, że na Ciebie można tutaj liczyć prawie 24h/dobę. Dobrze, że jest tutaj taki Anioł, co przywita nowe mamusie i zawsze odpowie na posta.
Patib ja w ciązy gadałam z panem kibelkiem tylko raz. Od ok 7 tyg miałam poranne mdłości. Nie denerwuj się kochana, każda ciąża jest inna.
Iza piekny post;-);-)
Alutka, Karolka dla Was buziaki wysyłam i życzę wytrwałości. Nie poddawajcie się!!!!!!
Alinko jak Ignaś???
Pati jak w nowej pracy???
Sylus odezwij się??Co u Ciebie??
Wróbelku jeszcze troszke, dasz radę.
Dziewczyny nas jest tu tak dużo, że więcej nie zapamiętałam, przepraszam, ale pozdrawiam Was wszystkie cieplutko.

reklama
Do góry