S
Sonita
Gość
Aaaa to moja mama tak robi, też pyyyyszne mniam mniam.
Trzymam kciuki aby wszystko OK było z tym histo.
Trzymam kciuki aby wszystko OK było z tym histo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ŚliczneTo moje i M dzisiejsze zakupy
Witaj słonko.Witajcie.....Wszystkie.....
:-):-):-):-)DZIS OFICJALNIE ZACZĘŁAM 9 MIESIĄC.
Zdrówka życzę.Ja dzisiaj uciekam bo źle się czuję przez tą grypę...
Witaj Aguś:-)dzien dobry
witam sie tylko i uciekam
Witaj Olu :-)witam dziewczyny
Odpoczywaj.Czesc Dziewczynki.
Ja wczoraj po poludniu troszke polegiwalam sobie bo lekko pobolewalo mnie podbrzusze )
Ja biegałam na początku Ginka mi mówiła normalnie bym powiedziała żeby pani przyszła za 4 tygodnie ale pani i tak przyjdzie wcześniej więc do zobaczenia za 3 tyg.;-);-);-)Kurczę ja się boję żebym nie biegała co dwa tygodnie jak już nam się uda zafasolkować :-) . Gin będzie mnie miał dosyć ;-)
Ja miałam mdłości tylko po 20 i wymiotowałam 4 razyczy ktoraś z mamusiek nie miała w ogóle mdłości, wymiotów itp??? kurcze ja chce rozmawiac z panem kibelkiem...
Witaj Wróbelku.Hej hej
Ja znow tylko sie melduje,
Ale to ostatni teścik z jedną krechą ;-);-)Wyszła mocno jedna kreska |. Uuuufff!
Buziak przesłodkiWitam Dziewczynki!!!
Kubuś przesyła dla wszystkich e-cioteczek buziaka. .
13x13 nic się nie dzieje ż Twojego wyniku hist. Wszystko prawdopodobnie w porządku
Mała kinia widocznie nie lubi pracować ;-);-)
:-)Mały leniuchMała kinia widocznie nie lubi pracować ;-);-)
A co do kini to masz rację -mamusia powinna na spacerki chodzić, zakupy, albo leżeć brzusiem do góry i go głaskać cały dzionek a nie do pracy... robota jest beeee
W poniedziałek idę do ginki i zobaczymy czy pójdę na zwolnienie czy może skróce sobie godziny pracy;-);-)No, no kinguś jak można Kinie tak przemęczać. Nu nu mama ;-) ;-) :-) :-)
W poniedziałek idę do ginki i zobaczymy czy pójdę na zwolnienie czy może skróce sobie godziny pracy;-);-)