reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Oj żartuję -deser wygląda pięknie!!! jest smaczny zapewne, kupiłam dziś truskawki ale chyba zostanę przy tradycyjnym przyrządzeniu -mój S jest na zakupach a ja z siostrą sączymy piwko.

Aha mam wyniki histo po polskiemu
1. z łyżeczkowania -niedojrzałe komórki łożyska, pojedyncze nieznacznie obrzęknięte, ogniskowo niewielki rozrost trofoblastu o wyglądzie zwykłym
2. skrzepy krwi, drobne powierzchowne fragmenty nabłonka paraepidermoidnego.

I to tyle ale na mój gust nic tu nie ma

reklama
bardzo proste -rozgnieść truskawki widelcem, dosypać cukru, dolać śmietany i wymieszać. Nie wygląda może tak pięknie ale smakuje jak truskawki ze śmietaną. A co do wyników Nikki mówiła że może coś zrozumie -ja jutro idę do lekarza ale wiesz jak to jest z czekaniem do jutra

Do góry