reklama
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
Pati na pewno inny
nie stresuj sie kochana wszystko na pewno jest ok i rosnie Ci w brzuchu cudna fasolinka albo fasolek
Aga ir wracaj
nie stresuj sie kochana wszystko na pewno jest ok i rosnie Ci w brzuchu cudna fasolinka albo fasolek
Aga ir wracaj
Pati moje koty to paniusie hrabianki.... a kto by im te myszy złapał i takie fuj nie ugotowane ;-)
to sa typowo mieszkaniowe kotecki, zero wychodzenia. przebadam je. toxo mogly zlapac jedynie w schronisku ..
A ty spokojnie kochana - stres to wrog fasolek. Jak patrzylam na te normy betek to one maja takie rozstrzaly ...
to sa typowo mieszkaniowe kotecki, zero wychodzenia. przebadam je. toxo mogly zlapac jedynie w schronisku ..
A ty spokojnie kochana - stres to wrog fasolek. Jak patrzylam na te normy betek to one maja takie rozstrzaly ...
GosiaLew
Fanka BB :)
ja myślałam że po pierwszej @ bede gnac na łeb na szyję do gina potem badania zielone swiatło i staranki a teraz nawet nie chce mi sie do gina isc
Kasia, ja w ogóle jak mam iść do lekarza to się wybieram jak sójka za morze :-)
Właśnie z M ustaliliśmy, że przytulanki będą po pierwszej @, że on spokojnie może poczekać - nawet w czasie meczu trwającego był w stanie ze mną porozmawiać :-)
kaska0201
jedyny pozytyw dzisiejszego dnia :
zarezerwowana sala na komunie Werci
zarezerwowana sala na komunie Werci
kaska0201
ale ze mna było calkiem nieźle w sensie psychicznym a teraz mi sie znowu popieprzylo
przepraszam za wyrazenie
przepraszam za wyrazenie
wiem tak tylko przeczytałam i nie rozumie dlaczego jedne maja inny przyrost... i czemu taki rozstrzał w tej becie jest. edytka by wiedziala i by mi wytlumaczyla... ja jutro zwarjuje do 15,30 chyba pobiegne po ten wynik buu albo sobie z pracy zadzwonie.. hm to nie jest zly pomysł...
reklama
kaska0201
tak Edzia to taki dobry duszek tego forum no i jak któras ja kiedys nazwała "słodziutkie guru"
tęskno mi do niej ona zawsze pomogła rozszyfrować wyniki i wszystko wytłumaczyła a tak zdane jestesmy same na siebie a nam jakos to za bardzo nie wychodzi
ale teraz chyba Edytka potrzebuje troszke ciszy mysle jednak ze niedługo do nas wróci
tęskno mi do niej ona zawsze pomogła rozszyfrować wyniki i wszystko wytłumaczyła a tak zdane jestesmy same na siebie a nam jakos to za bardzo nie wychodzi
ale teraz chyba Edytka potrzebuje troszke ciszy mysle jednak ze niedługo do nas wróci