reklama
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
witaj Olu
juz sama nie wiem co myslec
do staranek powinno być 1.5-2.0
skacze mi to tsh jak szalone
juz sama nie wiem co myslec
do staranek powinno być 1.5-2.0
skacze mi to tsh jak szalone
kaska0201
bo ja chyba normalnie gupia jestem endo kazala brać letrox w dawce 150 mg na dobe i powiedziala jeszcze ze to moje wysokie tsh to sie dlugo bedzie zbijac wiec ja gupia bralam 200mg no i przedobrzylam na wlasne zyczenie
kaska0201
hej Pati to był 7dc
norma dla staraczek to tak jak mówi kaska najlepiej 1-2 a idealnie to koło 1 jak jest. to nie wiem jak jest z norma tsh w 7dc ja robilam w 3 i mialam ok tzn wtedy myslalam ze to 3dc a potem sie okazalo ze w ciazy jestem a ja badanekk porobiłam za prawie 300zł no juz chyba jest ponad 300zł... ale zrobie wszystko zeby bylo dobrze tym razem
czesc dziewczynki,
kasiekm, selenka, pixellka cudnie wygladacie - lasencje forumowe ;-):-)
Also, Allaa zadbały by tu przystojniakow nie zabraklo :-)
a Kubuś to prosze dżentelman od małego... róza , slodka minka ... wie jak mame zaczarować i e-ciotki przy okazji
Edytko ... tesknimy
AgaAj .... wroc do nas
ja dzis dostalam maile od gina, ze moje toxo jest prawidlowe. a juz oczywiscie panike sialam uffffff . Juz mialam wizje jak m moje koty do walizki pakuje ....
Anetka psiak cudny :-) slodziaczek :-)
kasiekm, selenka, pixellka cudnie wygladacie - lasencje forumowe ;-):-)
Also, Allaa zadbały by tu przystojniakow nie zabraklo :-)
a Kubuś to prosze dżentelman od małego... róza , slodka minka ... wie jak mame zaczarować i e-ciotki przy okazji
Edytko ... tesknimy
AgaAj .... wroc do nas
ja dzis dostalam maile od gina, ze moje toxo jest prawidlowe. a juz oczywiscie panike sialam uffffff . Juz mialam wizje jak m moje koty do walizki pakuje ....
Anetka psiak cudny :-) slodziaczek :-)
koti to jak masz kotki to moze tez je przebadaj, bedziesz wiedziala czy one w ogole moga cie zarazic a jak sa zdrowe to je poprostu w domu trzymaj teraz i zakaż polowania na myszy hihi
edytko gdzie jestes???? przed chwila znalazłam posta dziewczyny ktroa w 5 tc miala bete 900 eh.... a ja jestem w 6 buuu... nie stresuje sie...
edytko gdzie jestes???? przed chwila znalazłam posta dziewczyny ktroa w 5 tc miala bete 900 eh.... a ja jestem w 6 buuu... nie stresuje sie...
reklama
kaska0201
ja myślałam że po pierwszej @ bede gnac na łeb na szyję do gina potem badania zielone swiatło i staranki a teraz nawet nie chce mi sie do gina isc