reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Motyl12 między naszymi terminami tylko tydzien róznicy;-)
ciekawe jak sie wyklują maleństwa:-)

teraz w kolecje jest Dilajla- biedna męcy sie juz z małym między nogami a wyscj jakos nie chce hiihhi
potem chyba jest Pixelcia i Wróbelek
potem chyba nasza Andzi
Aga Irl
Motyl12
Ja???
Kinguś
Cyniczna

Kogo pominęłam?? czas na nowe fasolki!!!

reklama
Rzeczywiscie ,ale mi mama powiedziała ze dziewuszki to sie spiesza na swiat i pewnie z tydzien wczesniej urodzie,a kobieta pewnie wie co mówi bo w domu piątka nas biegała:laugh2:.

cześć brzuchatki

świetnie się czyta wasze posty... sama radość
Andzi naprawdę światnie wyglądasz... ja w 8 miesiącu to wyglądałam jak mały hipopotam:-)... ale 11 lat temu kilogramy szybciutko się zrzuciło... i brzuszek płaski sie zrobił... teraz to juz chyba tak lekko by nie było:zawstydzona/y:

Wróbelku oj spokojnie to u ciebie nie może być.... jeszcze parę tygodni...

Aga Irl nie szalej za mocno bo znowu jakis skurczy dostaniesz... ależ tobie ciężko na tyłku w domu usiedzieć:tak:;-):-D:-).... zobaczysz kręcące maleństwo będziesz miała...

Also jakaś dziwna położna ci się trafiła... jak jej się nie podoba to niech nie patrzy, twoje dziecko a nie jej... ja swojej tak powiedziałam bo stwierdziła że zbyt restrykcyjną dietę trzymam, a ja nie jadłam śliwek bo mała miała kolki...... i połozna sie obraziła i więcej nie przyjechała :baffled:

Karola no tak @ nie zawsze jest mile widziana ... a u ciebie to juz znienawidzona.... chyba pozostało naprawdę być cierpliwym...

a ja w przyszły tygodniu jadę w delegację więc nie poklikam... a później na urlop... góry kochane góry:-)

a tak poza tym to mam przytulanek ile chcę:-D;-):zawstydzona/y::-):-D:-D;-):-):-)

Motyl12 między naszymi terminami tylko tydzien róznicy;-)
ciekawe jak sie wyklują maleństwa:-)

teraz w kolecje jest Dilajla- biedna męcy sie juz z małym między nogami a wyscj jakos nie chce hiihhi
potem chyba jest Pixelcia i Wróbelek
potem chyba nasza Andzi
Aga Irl
Motyl12
Ja???
Kinguś
Cyniczna

Kogo pominęłam?? czas na nowe fasolki!!!

jak ja bym chciała być na tej liście/

Motylek coś w tym chyba jest, ja mam synka i tydzień dłużej leniuchował u mamy w brzuchu i wcale nie chciał wyjść, musieli go oxytocyną popędzić
A babeczki to zawsze niecierpliwe i hciałyby już!! natychmiast!!
A co u Pixelli, nic sie nie odzywa

Witam serdecznie. Dojrzałam do tego żeby napisać i wybrałam ten temat bo widzę że wszystko może być dobrze. W 11 tc powiedziano mi ze mojemu dzidziusiowi nie bije serduszko. To były okropne dni i dalej są. Nie mogę się doczekać pierwszego okresu, badań i kolejnej próby choć wcześniej mówiłam że nigdy więcej... nadzieja czyni cuda.

Mama Aniołka (*) 01.05.2009r.

reklama
Witam serdecznie. Dojrzałam do tego żeby napisać i wybrałam ten temat bo widzę że wszystko może być dobrze. W 11 tc powiedziano mi ze mojemu dzidziusiowi nie bije serduszko. To były okropne dni i dalej są. Nie mogę się doczekać pierwszego okresu, badań i kolejnej próby choć wcześniej mówiłam że nigdy więcej... nadzieja czyni cuda.

Mama Aniołka (*) 01.05.2009r.

Bardzo mi przykro. Juz niedługo będziesz znów w ciąży, i będziesz bardzo szczęśliwa.

Do góry