reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam,
Also położna to czasem skarb a czasem kula u nogi, ja na twoim miejscu powiedziała bym pani że nie odpowiada Tobie jej podejście może to coś da...
Selenka ale z ciebie laska zwłaszcza na ostatnim zdjęciu, a i zero porównywań Madzia bedzie najpęknięsza dziewczynką pod słońcem tuż obok swojej siostry, a co do wyjazdów Oli myslę że jeśli chce zostać z Tobą to Jej pozwól, wiem że to już prawie dorosła dziewczyna ale wiesz z uczuciami bywa różnie ...To będą szczególne wakacje na Madzię tak czekacie i ona też ... Buciki piękne....
A gdzie Edi....
Witam nowe dziewczynki...
pozdrawiam

Oj bedą przytuanki:-D.A Wy bedziecie marudziły jak ja ostatnio ,normalnie jak stara baba jak nie krzyz to glowa albo kłopoty z kibelkiem:eek:.A w nocy tak sie wierce ze M spac nie moze:rofl2:,przynajmniej wiem czemu Weronika w brzuchu takie fikołki wyczynia ,ma po mamusi:sorry:.

Witajcie my dalej w dwupaku, ale wczoraj (chyba z tych nerwow) mialam straszne bole w podbrzuszu (w nocy i rano tez je mialam), ale nie bolaly mnie plecki wiec nie panikuje, wody tez nie odeszly ;-):-D:zawstydzona/y:................. Jestem wystraszona mam nadzieje ze uda nam sie dochodzic razem do polowy czerwca

Selenko fajna laska z Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Kasiek, Edytko, Carri, Jeżyku, Gbrysiu i reszta dziewczyn co u was?????????????????????

Ostatnia edycja:
Witajcie:-)

Mała ja trzymam mocno kciuki zeby ta kreseczka ściemniała i żeby tym razem wszystko poszło dobrze.:tak:

Selenko ślicznie wyglądasz,cieszę się że wszystko u was w porządku:tak:

Witajcie wszystkie pozostałe BB-wiczki,te czekające na fasolki i te które noszą je pod serduszkiem i te które już tulą je do serduszka,dziękuję Wam wszystkim za to że jesteście.:tak:

Edytko
czy nie zaglądasz bo nie możesz czy może smutek?Tulę do serduszka:tak:

Ja pierwszy raz obojętnie przyjęłam @ wstrętną,uznałam że dobry Bóg sam wie najlepiej kiedy ją wykurzyć:tak:Nawet wczorajszy dzień który miałam juz oficjalnie świętować starałam się przeżyć uśmiechając sie do świata.Tak chyba lepiej,aż mnie M przytulił że nareszcie mam takie podejście bo płacz nic nie pomoże.

Tak tak Magdalenko,Marleno nas starszych forumowiczek ubywa ale to chyba dla nas dobry znak,nam tez się uda:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry