reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam,
Also położna to czasem skarb a czasem kula u nogi, ja na twoim miejscu powiedziała bym pani że nie odpowiada Tobie jej podejście może to coś da...
Selenka ale z ciebie laska zwłaszcza na ostatnim zdjęciu, a i zero porównywań Madzia bedzie najpęknięsza dziewczynką pod słońcem tuż obok swojej siostry, a co do wyjazdów Oli myslę że jeśli chce zostać z Tobą to Jej pozwól, wiem że to już prawie dorosła dziewczyna ale wiesz z uczuciami bywa różnie ...To będą szczególne wakacje na Madzię tak czekacie i ona też ... Buciki piękne....
A gdzie Edi....
Witam nowe dziewczynki...
pozdrawiam

Oj bedą przytuanki:-D.A Wy bedziecie marudziły jak ja ostatnio ,normalnie jak stara baba jak nie krzyz to glowa albo kłopoty z kibelkiem:eek:.A w nocy tak sie wierce ze M spac nie moze:rofl2:,przynajmniej wiem czemu Weronika w brzuchu takie fikołki wyczynia ,ma po mamusi:sorry:.

Witajcie my dalej w dwupaku, ale wczoraj (chyba z tych nerwow) mialam straszne bole w podbrzuszu (w nocy i rano tez je mialam), ale nie bolaly mnie plecki wiec nie panikuje, wody tez nie odeszly ;-):-D:zawstydzona/y:................. Jestem wystraszona mam nadzieje ze uda nam sie dochodzic razem do polowy czerwca

Selenko fajna laska z Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Kasiek, Edytko, Carri, Jeżyku, Gbrysiu i reszta dziewczyn co u was?????????????????????

Ostatnia edycja:
Witajcie:-)

Mała ja trzymam mocno kciuki zeby ta kreseczka ściemniała i żeby tym razem wszystko poszło dobrze.:tak:

Selenko ślicznie wyglądasz,cieszę się że wszystko u was w porządku:tak:

Witajcie wszystkie pozostałe BB-wiczki,te czekające na fasolki i te które noszą je pod serduszkiem i te które już tulą je do serduszka,dziękuję Wam wszystkim za to że jesteście.:tak:

Edytko
czy nie zaglądasz bo nie możesz czy może smutek?Tulę do serduszka:tak:

Ja pierwszy raz obojętnie przyjęłam @ wstrętną,uznałam że dobry Bóg sam wie najlepiej kiedy ją wykurzyć:tak:Nawet wczorajszy dzień który miałam juz oficjalnie świętować starałam się przeżyć uśmiechając sie do świata.Tak chyba lepiej,aż mnie M przytulił że nareszcie mam takie podejście bo płacz nic nie pomoże.

Tak tak Magdalenko,Marleno nas starszych forumowiczek ubywa ale to chyba dla nas dobry znak,nam tez się uda:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry