reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Andzi w ogóle ładnie wyglądasz, szczuplutko, ja juz mam wiekszy brzuchol od twojego no i oczywiscie przytylo mi sie tu i ówdzie....

Mnie sie nie tyje bo mam ścisłą dietę. Waga stanęła na +9 kg i stoi. W pasie 103 cm, mierzyłam, bo chcę kupić pas poporodowy. Latka juz nie te i nie oszukuję się,że skórka gibka, choć wcieram oliwkę, rozstępów zero.

Zjadłabym pączka! albo loda, kurcze, tak mi się chce,że szok.
Iza , ja sie koniecznie muszę z Toba spotkać przed rozwiązaniem!

Selenko!! Ślicznie wyglądasz... :) A pączków i lodów najjesz sie jak już Magdusia będzie na świecie :)

Zresztą WY- BRZUCHATKI wszystkie pieknie wyglądacie :)

Syluś jak się czujesz? Odpoczywasz?

no ja w poniedzialek mam krzywą cukrową i az sie boje... chociaz dietka by mi sie przydała hihi
a ty brzusio mas w sam raz to ja mam za wielki, ostatnio jak bylam w spzitalu to mialam większy od dziewczyn co jechaly rodzic..a to był 23 tydzien a teraz z dnia na dzien rosnie ogromniasty.

PM, musi być równowaga, My sie rozpakujemy i będziemy kibicować wam, wtedy już brzuchatkom. Inaczej byłby tłok niesamowity. Ja w sumie nie lubię pączków, ale wiecie jak to jest z tym zakazanym owocem.
nawet na męża patrzę jak na zjawisko nadprzyrodzone, bez przytulanek od 17 października. masakra!

O ja...ponad pół roku bez przytulanek...Ojejjlkuuu..

Właśnie moja kotka mi wskoczyła na kolana i podczytuje was razem ze mna :)

reklama
Do góry