reklama
Mnie sie nie tyje bo mam ścisłą dietę. Waga stanęła na +9 kg i stoi. W pasie 103 cm, mierzyłam, bo chcę kupić pas poporodowy. Latka juz nie te i nie oszukuję się,że skórka gibka, choć wcieram oliwkę, rozstępów zero.
Zjadłabym pączka! albo loda, kurcze, tak mi się chce,że szok.
Iza , ja sie koniecznie muszę z Toba spotkać przed rozwiązaniem!
Zjadłabym pączka! albo loda, kurcze, tak mi się chce,że szok.
Iza , ja sie koniecznie muszę z Toba spotkać przed rozwiązaniem!
syla28
Mama Aniołka 30.04.08
no ja w poniedzialek mam krzywą cukrową i az sie boje... chociaz dietka by mi sie przydała hihi
a ty brzusio mas w sam raz to ja mam za wielki, ostatnio jak bylam w spzitalu to mialam większy od dziewczyn co jechaly rodzic..a to był 23 tydzien a teraz z dnia na dzien rosnie ogromniasty.
a ty brzusio mas w sam raz to ja mam za wielki, ostatnio jak bylam w spzitalu to mialam większy od dziewczyn co jechaly rodzic..a to był 23 tydzien a teraz z dnia na dzien rosnie ogromniasty.
PM, musi być równowaga, My sie rozpakujemy i będziemy kibicować wam, wtedy już brzuchatkom. Inaczej byłby tłok niesamowity. Ja w sumie nie lubię pączków, ale wiecie jak to jest z tym zakazanym owocem.
nawet na męża patrzę jak na zjawisko nadprzyrodzone, bez przytulanek od 17 października. masakra!
nawet na męża patrzę jak na zjawisko nadprzyrodzone, bez przytulanek od 17 października. masakra!
reklama
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Selenka butki bardzo ładne. Biedny mężuś i wygłodzona Ty :-) ;-)
Olcia jak Ci idzie pisanie magisterki?? BO widze że to już niedługo..
Olcia jak Ci idzie pisanie magisterki?? BO widze że to już niedługo..