reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Andzi w ogóle ładnie wyglądasz, szczuplutko, ja juz mam wiekszy brzuchol od twojego no i oczywiscie przytylo mi sie tu i ówdzie....

Mnie sie nie tyje bo mam ścisłą dietę. Waga stanęła na +9 kg i stoi. W pasie 103 cm, mierzyłam, bo chcę kupić pas poporodowy. Latka juz nie te i nie oszukuję się,że skórka gibka, choć wcieram oliwkę, rozstępów zero.

Zjadłabym pączka! albo loda, kurcze, tak mi się chce,że szok.
Iza , ja sie koniecznie muszę z Toba spotkać przed rozwiązaniem!

Selenko!! Ślicznie wyglądasz... :) A pączków i lodów najjesz sie jak już Magdusia będzie na świecie :)

Zresztą WY- BRZUCHATKI wszystkie pieknie wyglądacie :)

Syluś jak się czujesz? Odpoczywasz?

no ja w poniedzialek mam krzywą cukrową i az sie boje... chociaz dietka by mi sie przydała hihi
a ty brzusio mas w sam raz to ja mam za wielki, ostatnio jak bylam w spzitalu to mialam większy od dziewczyn co jechaly rodzic..a to był 23 tydzien a teraz z dnia na dzien rosnie ogromniasty.

PM, musi być równowaga, My sie rozpakujemy i będziemy kibicować wam, wtedy już brzuchatkom. Inaczej byłby tłok niesamowity. Ja w sumie nie lubię pączków, ale wiecie jak to jest z tym zakazanym owocem.
nawet na męża patrzę jak na zjawisko nadprzyrodzone, bez przytulanek od 17 października. masakra!

O ja...ponad pół roku bez przytulanek...Ojejjlkuuu..

Właśnie moja kotka mi wskoczyła na kolana i podczytuje was razem ze mna :)

reklama
Do góry