reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Uważaj Na siebie Aga Irl. Nie chodź za wiele.
Mama Sówka, na Krecie jest przepięknie. Juz Ci zazdroszczę, choć bardziej kocham Chorwację. Ma piekniejsze morze. Miłej zabawy i owocnych staranek!
ola81, pomału i do przodu jest bezpieczniejsze.
Sonita, u Ciebie też tak zimno? W sumie to nawet lepiej , bo inaczej się oddycha , a może i lato będzie dłuższe.

reklama
czesc dziewczyny
Kreta ale fajnie!
my w tym roku musimy odpuścić wakacje:-(
ale bedziemy sie cieszyc nowym domkiem:-)

a propos zakupów, już wszystko mam dla Magdusi praktycznie ale chodzenie po sklepach owocuje np takimi zakupami:

Hej Dziewuszki!
U mnie dzisiaj słonecznie i gorąco...Balkon sobie otworzyłam i pilnuje żeby kot mi nie zwiał :)

selenko śliczne buciki
witajcie
u nas w nocy masakryczna burza i wiatr i deszcz
teraz 13 stopni ale juz chyba nie pada ale jest dziwnie, a wczoraj taki upał.

reklama
Witaj Iza, Syla. Co u Was kochane koleżanki? Sylwuś leżysz? Widziałm ostatnio w przychodni dziewczynę z takim terminem jak Ty, byłyśmy u Diabetologa. Brzuch miała 2 razy wiekszy ode mnie. Zawsze mnie to dołuje..za duzo myślę.

Izuś, taki brzuch miałam i przy mojej Oli, w sumie nawet mniejszy, a dziś Ola ma 178 cm wzrostu , hi hi

Ostatnia edycja:
Do góry