reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Motylku ja juz niedlugo tez zapomne jak wyglada sex bo od momentu kiedy dowiedzialam sie,ze jestem w ciazy nic nie bylo-no i lekarz tez powiedzial,ze na razie zakaz.
Najwazniejsze,zeby z dzidzia bylo ok.Czasem trzeba sie poswiecic:-)

reklama
Diana wyobraziłam sobie Twojego maluszka jak to mówi, to musi być cudowne uczucie.

Właśnie!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA MAMUSI, ŻYCZĘ WSZYSTKIM OBECNYM, ŚWIEŻUTKIM, ZAFASOLKOWANYM i NIEDŁUGO ZAFASOLKOWANYM MAMUSIOM!!!

I mam cichą nadzieję, że będę za rok mogła obchodzić to święto jako pełnokrwista mamunia :-)

Będziemy działać. I zobaczymy co wyjdzie z tego ;-)

Ginka powiedziała mi dziś że owulka będzie jutro albo pojutrze. Tak że musimy działać pełną parą ;-) ;-) ;-) . Ale nic na siłę kochane jak ma być to bedzie.

Nie śmiejcie się, ale tak patrzę, że chyba przytyłam w palcach u nóg, naprawdę :eek::szok::-DNie no zawsze takie delikatne stópki, a teraz grubasy takie się zrobiły, chyba muszę dzisiaj zrobić pedicure, może wtedy lepiej to będzie wyglądać :sorry:

sonitka ale ja nie wierze że mi tak odrazu sie uda. Jakoś nie najlepiej nastawiona jestem. Mam przeczucie że nie pójdzie tak szybko. No ale bedziemy sie przytulać a co mi tam. Na lajta.

reklama
Do góry