reklama
sorki że tak późno ale ja mam problem z logowaniem sie do bb normalnie pisze posta daje dodaj odpowiedz a on kaze mi sie znowu logowac loguje sie wiec ponownie a on znowu to samo i tak w kółko czasem to jest irytujące. tak samo jak wchodze na kolejną strone z postami to juz jestem wylogowana i zeby cokolwiek wam napisac to sie loguje ze 20 razy w ciagu dnia...
dziewczyny spokojnie nie gratulujcie mi jeszcze... nie szalejmy tak ja chce gratulacje jak zdjecie maluszka wkleje narazie to prosze tylko o modlitwe albo tylko o wiare. ta ciąża musi byc późna bo test z 18stego wyszedl negatywny a robiony byl z rana wiec sama nie wiem który to tydzien... nie wiem kiedy pójde do lekarza bo nie chce sie niepotrzebnie stresowac, wole zobaczyc jak juz serduszko bedzie bilo. a @ miałam 17 kwietnia, mój m ma urodziny 15 czerwca wiec moze wtedy sie wybierzemy... doradzcie mi cos...
mała160
Fanka BB :)
Edziulek kochana moja kazdego dnia trzymalam za Was kciuki i tak mocno wierzylam tak strasznie mi przykro tule cie najmocniej na swiecie
Dla Waszej kruszynki (*)
Dla Waszej kruszynki (*)
mam i zaznaczam za każdym razem przy logowaniu... kurcze może wkrótce zmienie login bo to jest naprawde troche irytujące wkółko wklepywac to samo... a tak sie dzieje od tej przerwy kiedy nie wchodziłam na bb a potem weszłam, może za długo mnie nie było i ktos mi login ukradł albo juz mnie chcieli wyrzucic z bb...
Emy
Edytko (*)
Pati, trzymam kciuki
Pati, trzymam kciuki
ona26
Pati mi taka krecha to wychodzila dopiero pozniej,na poczatku mialam takie slabiusienkie.Ewidentnie bejbe juz mieszka;-).Co do klucia to jak najbardziej moze tak byc,krwawienie hm no moja kuzynka miala @ do3 mies ciazy,ale upewnij sie u gina.Co do nospy to akurat dobrze,ze ja bralas a nie np ibuprom,nospe mozna brac w ciazy.Odluz juz na dzis ta nauke i ciesz sie z kreseczek.Moja rada zrob bete a dopiero pozniej do gina bo on i tak Ci na poczatku nic nie powie.
reklama
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Pati....więc i ja tak cichutko gratuluje...zycze duzo spokoju...
Mała....jak miło tyle czasu cię nie było.......pisz co u ciebie....
witajcie kochane......
Edytko...calusim sercem jestem z Wami....przytulam
Mała....jak miło tyle czasu cię nie było.......pisz co u ciebie....
witajcie kochane......
Edytko...calusim sercem jestem z Wami....przytulam