reklama
kinguś
Nie poddam się
Damy radę, przetrwamy wszystkie smutne chwile bo nie jesteśmy same, mamy siebie.i do tego wszystkiego jeszcze kolejny Aniołek na BB czasami już nie mam siły do tego życia.....
wrobelek85
18.08.2008 zawsze w sercu
Alutka Trzymaj sie slonce nasze!!!!
Olu oni maja domek na wsi i tylko on pracowal, zarabial srednio i bali sie , ze to nie starczy, ale dali rade!!!!!!!!!!!
Olu oni maja domek na wsi i tylko on pracowal, zarabial srednio i bali sie , ze to nie starczy, ale dali rade!!!!!!!!!!!
kinguś
Nie poddam się
Ale pamiętaj, że masz nasze wsparciedziewczyny dziekuje ale to śa na razie plany-marzenia
i nie wiadomo czy sie uda

reklama
probuje byc spokojna ale jednak problem w skupieniu się na nauce jest.... kreseczka sciemniała troche i just nie ma wątpliwości, jedyne co mnie zastanawia to dlaczego krwawiłam 6 godzin i brzuch mnie bolał jak przy okresie i wziełam dwie zwykłe nospy
narazie jestem sceptycznie nastawiona i w niedziele moze zrobie powtórny test ale nie wiem czy to ma sens. tak po za tym to jakos od poczatku ten ostatni test odkładałam miał takie ładne opakowanie z dzidzią w skorupce z jajka, sama nie wiem dlaczego go odkładałam... a powiedzcie mi czy kłucie w jajniku jest normalne mi sie wydaje ze tak ze to po pęcherzyku pozostałośc i ono teraz znika... wracam do nauki choc trudno mi teraz... pomódlcie się proszę.;-)

Załączniki