reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dziekuje
ja mam obawy bo w młodzienczych latach to ja aniołkiem nie byłam i boje sie,ze to moze mi zaszkodzic teraz..
ale teraz musimy sie odwazyc na wizyte w osrodku i dalsze kroki

Trzymam mocno kciuki.

Mój M wyszedł dziś ze szpitala po zabiegu na przegrodę i wiecie on wcześniej ukrył prezent dla Kini. Kupił jej różowe 2 czapeczki i 2 różowe body. Tylko muszę wymienić na większe bo kupił na 50 cm ale i tak jestem szczęśliwa, że mam takiego kochanego męża.

Kinia dziś pokazała tacie jak wypycha mi brzuch i nawet poczuł jej ruch.
Przepraszam ale musiałam się z Wami tym podzielić.

Pati wrzucasz to zdjęcie? bo czekam

Super masz mężulka!!!!!!!! Mój kochany boi sie kupowac cokolwiek :-( No i Kinulka tez super skoro tak sie przed tata popisuje \Napewno sie ucieszyl

Pati życzę spokojnych 9 miesięcy... oczywiście o ile mogą być spokojne....

dzięki że jesteście....

jakiś ciężki dzień mam..... niech sie już skończy...

dziekuje
ja mam obawy bo w młodzienczych latach to ja aniołkiem nie byłam i boje sie,ze to moze mi zaszkodzic teraz..
ale teraz musimy sie odwazyc na wizyte w osrodku i dalsze kroki

Myślę, że nie zaszkodzi wkoncu zrobia wam testy psychologiczne itd Liczy sie to co jest teraz Sprobujcie!!!!!!!!!!!!

Szczerze, az tak sie nie zaglebialam Wiem tylko, ze dluuuuugo czekali, bo u nich ciezko bylo finansowo, ale dostali 3 rodzenstwa i 2 maluchow jedynaczkow

reklama
Jakoś wszystko mnie wnerwia.... w pracy ciężko czasami sie dogadać (zwłaszcza że mam pod sobą facetów).... dziecko opuszcza mnie na weekend do swojego taty:-(.... i cóż zaraz mija rok od utraty mojego trzeciego Aniołka... a niestety nic do przodu... co z tego że badanka zrobione... wiem tyle co przed nimi...

i do tego wszystkiego jeszcze kolejny Aniołek na BB czasami już nie mam siły do tego życia.....

Do góry