reklama
wrobelek85
18.08.2008 zawsze w sercu
Trzymam mocno kciuki.
Mój M wyszedł dziś ze szpitala po zabiegu na przegrodę i wiecie on wcześniej ukrył prezent dla Kini. Kupił jej różowe 2 czapeczki i 2 różowe body. Tylko muszę wymienić na większe bo kupił na 50 cm ale i tak jestem szczęśliwa, że mam takiego kochanego męża.
Kinia dziś pokazała tacie jak wypycha mi brzuch i nawet poczuł jej ruch.
Przepraszam ale musiałam się z Wami tym podzielić.
Pati wrzucasz to zdjęcie? bo czekam
Super masz mężulka!!!!!!!! Mój kochany boi sie kupowac cokolwiek :-( No i Kinulka tez super skoro tak sie przed tata popisuje \Napewno sie ucieszyl
wrobelek85
dziekuje
ja mam obawy bo w młodzienczych latach to ja aniołkiem nie byłam i boje sie,ze to moze mi zaszkodzic teraz..
ale teraz musimy sie odwazyc na wizyte w osrodku i dalsze kroki
Myślę, że nie zaszkodzi wkoncu zrobia wam testy psychologiczne itd Liczy sie to co jest teraz Sprobujcie!!!!!!!!!!!!
kinguś
Nie poddam się
Co się dzieje?jakiś ciężki dzień mam..... niech sie już skończy...
wrobelek85
No właśnie Alutka mow jak na spowiedzi Po to tu jestesmy
wrobelek85
Szczerze, az tak sie nie zaglebialam Wiem tylko, ze dluuuuugo czekali, bo u nich ciezko bylo finansowo, ale dostali 3 rodzenstwa i 2 maluchow jedynaczkow
reklama
Jakoś wszystko mnie wnerwia.... w pracy ciężko czasami sie dogadać (zwłaszcza że mam pod sobą facetów).... dziecko opuszcza mnie na weekend do swojego taty:-(.... i cóż zaraz mija rok od utraty mojego trzeciego Aniołka... a niestety nic do przodu... co z tego że badanka zrobione... wiem tyle co przed nimi...
i do tego wszystkiego jeszcze kolejny Aniołek na BB czasami już nie mam siły do tego życia.....
i do tego wszystkiego jeszcze kolejny Aniołek na BB czasami już nie mam siły do tego życia.....