reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Słodziutka Edytko jak Ty sobie z tym radzisz??????????? Podziwiam Cię baaaaaaaaaaardzo i nie wiem skad bierzesz sile, jakim cudem jestes w stanie pamietac jeszcze o wszystkich nas razem i kazdej z osobna Jestes wielka Uwielbiamy Cie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Edi cieszę się,że jesteś z nami i masz tyle siły w sobie by walczyć dalej,, ja tylko mogę trzymać kciuki i modlić się co noc ZA WAS.........;wierzę ,że w końcu sie uda........:tak::tak::tak:,,,, trzymaj się kochana...... wiem jak CI ciężko,,a pewnie nie wiem,,,,,bo straciłam tylko jedno serduszko....ale wiedz ,że wszystkie jesteśmy w bólu z TOBĄ.....................

Jestem dziewczynki w domku... już w domku.
Kochanie Ty zawsze o wszystkich pamiętasz, jesteś dla Nas taka dobra.
Tak bardzo chciałabym coś dla Ciebie zrobić ale czyny zdają się być zbyt małe.
Jesteś naszą dobrą wróżką, która czuwa nad nami. Twój mąż jest wielkim szczęściarzem, że ma taką wspaniałą i silną żonę. A twoje przyszłe dzieci będą mieć najwspanialszą mamę na świecie.
Dziękuje Ci, że jesteś.
5144_czerwona_roza_na_czarnym_tle.jpg

ja mam nadzieje ,że Bóg wie co robi choć wewnatrz mnie jest nadal jakiś bunt i wiecie co ...
postanowiliśmy z mężem starać się o adopcję
może to jest ten własnie Boski Plan?
Trzymam kciuki żeby Wam się udało, jesteście wspaniali że chcecie dać dom dziecku.

To niesprawiedliwe!!Niesprawiedliwe! Nie zgadzam się na to!Tak nie może być!
Edytko Kochana dziekuję za pamięć, ale teraz nie ja i nikt inny oprócz Ciebie nie jest ważny! Ty nam zawsze dajesz wsparcie nawet w najbardziej błahych problemach, teraz my-aniołkowe mamy, jesteśmy dla CIEBIE!
Masz dużo ciepła z mojego serduszka i od mojego Adasia.

zmieniam ten smutny temat czyms mam nadzieję wesołym, wkleiłabym zdjecie ale nie chce mi wyjsc bo słabo widac.... wygląda na to że jestem w ciązy zrobiłam przed chwilą test ostatni który mialam w domu bo nie chciałam zeby mnie kusił a skłoniło mnie do tego lekki ból moich cyców... w niedziele z rana powtórze. tym razem to ja prosze was o modlitwe w ten smutny dzisiaj dzień... nie wiem czy sie cieszyc czy czasem mnie oczy nie mylą... spróbuje fotke zrobic.

zmieniam ten smutny temat czyms mam nadzieję wesołym, wkleiłabym zdjecie ale nie chce mi wyjsc bo słabo widac.... wygląda na to że jestem w ciązy . spróbuje fotke zrobic.
Trzymam mocno kciuki.

Mój M wyszedł dziś ze szpitala po zabiegu na przegrodę i wiecie on wcześniej ukrył prezent dla Kini. Kupił jej różowe 2 czapeczki i 2 różowe body. Tylko muszę wymienić na większe bo kupił na 50 cm ale i tak jestem szczęśliwa, że mam takiego kochanego męża.

Kinia dziś pokazała tacie jak wypycha mi brzuch i nawet poczuł jej ruch.
Przepraszam ale musiałam się z Wami tym podzielić.

Pati wrzucasz to zdjęcie? bo czekam

Ostatnia edycja:
reklama
Olu15 kochana trzymam kciuki, żebyście nie tracili sil w staraniu sie o ado[cje Mam znajomych, ktorzy adoptowali juz 5 dzieci i sa baaaaardzo szczesliwi, ale sama procedura adopcji (zwlaszcza za 1 razem) moze wykonczyc Wiec powodzenia i duzo wytrwalosci!!!!!!!!!!!!!! Wierze ze wam sie uda!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry