reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Mamo Sówko ...... jak tam stresik przed slubem sie udziela ?????;-)
Powiem Ci szczerze, że wcale się nie stresuję może później
Wjeżdżam do rodziców. Bo bardzo dawno nie byłam. I jak siostre spędzę z kompa to napisze , a jak się nie uda to dopiero w poniedziałek będę. Wtedy już będziesz pani nie panna ;-) ;-)
Życzę kochana udanego pobytu u rodziców
Cześć dziewczynki! Ja troszkę zaganiana, dlatego nie nadrabiam. Maluszek cudny, trochę mu się zaczęło ulewać. Ja chyba opanowałam nawał pokarmowy, ale i tak mi leci momentami tak, że wszystko mam mokre. Poza tym ok. Do końca tygodnia mój M jest w domu, od poniedziałku wraca do pracy a my z Ignasiem zostajemy sami w domu.
Przytulam wszystkie potrzebujące i wszystkie Was ciepło pozdrawiam!
Przytulam wszystkie potrzebujące i wszystkie Was ciepło pozdrawiam!
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Also wielkie i mokre buziolki dla Ignasia
szafirek13
Mama dwóch Aniołków 2008
jestem, czytam ale weny brak
mamusia grzesia
23tc[*]21.08.2008
Witacie!jest mi dzisiaj smutno bo 9miesiecy temu straciłam mojego Grzesiato bardzo ciezki dzien dla mnie ale musze byc silna bo juz za dwa miesiace bede tulic malenstwo w swoich ramionach i to dadaje mi siły:-);-)Kocahmy Cie Grzesiu i niegdy o Tobie niezapomnimy
[*]
[*]
:-):-)Also wierze Ci ze maluszek jest cudny :-) Zapewne troszke sie martwisz jak sobie bedziesz radzic jak maz pojdzie do pracy ..... ale .... DASZ RADE !
Równiez wielkie buziaki sle Ignasiowi !!!!!
MamoSówko zapewne w dniu slubu gdy bedziesz juz stala przed kosciołem ....troszeczke sie zestresujesz Ja byłam twarda az do tego momentu:-)
Szafirku to gdzie Twoja wena sie zapodziała:-)
Równiez wielkie buziaki sle Ignasiowi !!!!!
MamoSówko zapewne w dniu slubu gdy bedziesz juz stala przed kosciołem ....troszeczke sie zestresujesz Ja byłam twarda az do tego momentu:-)
Szafirku to gdzie Twoja wena sie zapodziała:-)
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
witam serdecznie szanowne koleżanki !
ogłaszam wszem i wobec że przyszła pierwsza @
dopadła mnie jeszcze wczoraj jak się z wami pożegnałam na razie nie boli ale za to potop szwedzki ale co tam teraz jak się skończy to badanka hormonków i do doktora po zielone światełko
mam nadzieje że je dostanę
miłego dnia dziewczynki
aha proszę przekazać EDZI że myśle o niej cały czas i niech ja mdli niech wymiotuje i jeszcze niech ma zachcianki -wierzę że wszystko będzie dobrze
ogłaszam wszem i wobec że przyszła pierwsza @
dopadła mnie jeszcze wczoraj jak się z wami pożegnałam na razie nie boli ale za to potop szwedzki ale co tam teraz jak się skończy to badanka hormonków i do doktora po zielone światełko
mam nadzieje że je dostanę
miłego dnia dziewczynki
aha proszę przekazać EDZI że myśle o niej cały czas i niech ja mdli niech wymiotuje i jeszcze niech ma zachcianki -wierzę że wszystko będzie dobrze
kasiekkm
Fanka BB :)
Witam i ja.............ale weny u mnie tez brak....
EDI,, cieszę się z pawka,, dobry znak,, trzymam kciuki,, a TY tam dzielnie się trzymaj..........
AGA AJ,,dasz radę,,,,silna z CIEBIE kobieta, dasz radę, choć wiem,że CI ciężko.. ale niepoddawaj się kochana.........
Ola,,,,,, dobrze że nic CI się nie stało( WAm) odpoczywaj
Wróbelku, nie martw się,, mała juz duza, zobacz blizniaki przyszły w 28 ty....maja juz teraz prawie 2 m,,,, dzielnie walczą, Twoja niunia duża, napewno dałaby sobie radę,,,,ale,,niech hania posiedzi jeszce conajmniej 2,3tyg, trzymaj się kochanaja trzymam kciuki....
WSZYSTkie pozostałe dziewczynki pozdrawiam: i życzemiłego dnia,
staraczki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
EDI,, cieszę się z pawka,, dobry znak,, trzymam kciuki,, a TY tam dzielnie się trzymaj..........
AGA AJ,,dasz radę,,,,silna z CIEBIE kobieta, dasz radę, choć wiem,że CI ciężko.. ale niepoddawaj się kochana.........
Ola,,,,,, dobrze że nic CI się nie stało( WAm) odpoczywaj
Wróbelku, nie martw się,, mała juz duza, zobacz blizniaki przyszły w 28 ty....maja juz teraz prawie 2 m,,,, dzielnie walczą, Twoja niunia duża, napewno dałaby sobie radę,,,,ale,,niech hania posiedzi jeszce conajmniej 2,3tyg, trzymaj się kochanaja trzymam kciuki....
WSZYSTkie pozostałe dziewczynki pozdrawiam: i życzemiłego dnia,
staraczki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
reklama
MamaGrzesia tak strasznie mi przykro daty nas beda jeszcze długo meczyc Dla Twojego Aniołka (*) Ale ciesze sie ze dajesz sobie rade i mam nadzieje ze ten czas do porodu szybko minie i bedziesz mogła nacieszyc sie swoja dzidzia :-)
Kaska trzymam kciuki aby doktor dał jak najszybciej zielone swiatełko dla Was:-):-) Ja tez swoje plamienia mam czasem jak potok ale to normalne:-)
Ja tez wszystkim zycze MIŁEGO DNIA KAZDEJ Z WAS DUZO SŁONCA LEKKIEGO WIATERKU I MNÓSTWO USMIECHU :-)
Kaska trzymam kciuki aby doktor dał jak najszybciej zielone swiatełko dla Was:-):-) Ja tez swoje plamienia mam czasem jak potok ale to normalne:-)
Ja tez wszystkim zycze MIŁEGO DNIA KAZDEJ Z WAS DUZO SŁONCA LEKKIEGO WIATERKU I MNÓSTWO USMIECHU :-)