reklama
Pati moze masz tak z miesiaczka przez stres ..... ciagle sie stresujesz Zastanawiasz sie czy jestes w ciazy czy tez nie Duzo o tym myslisz No i ma to odbicie potem na naszych hormonach Poza tym czasem w pierwszych miesiacach ciazy mozliwy jest okres Jesli Cie to nie pokoi i miesiaczki wcale nie bedzie to zgłos sie do lekarza
Gosiu ciezko mi powiedziec jak u Ciebie stwierdzic kiedy był koniec ciazy Ja bym liczyła na Twoim miejscu dzien jako zabieg.... Ciesze sie ze starasz sie patrzec optymistycznie wiem ze CI ciezko ale chyba duszy bedzie lzej
Ola równiez zycze milej nocki ;-)
Gosiu ciezko mi powiedziec jak u Ciebie stwierdzic kiedy był koniec ciazy Ja bym liczyła na Twoim miejscu dzien jako zabieg.... Ciesze sie ze starasz sie patrzec optymistycznie wiem ze CI ciezko ale chyba duszy bedzie lzej
Ola równiez zycze milej nocki ;-)
ola15
Fanka BB :)
helo
jestem ale po okropnych przeżyciach
w czwartek po pracy jechaliśmy z mezem na weekend do berlina i mielismy wypadek
auto skasowane ,my poobijani tylko,mielismy duuuzo szczescia,naprawde
mam zwolnienie do piatku
Aguś jestem myslami z Tobą ...
edytko z Toba również...
cały czas myslałam co u Was
mam zwolnienie do piatku
edytko z Toba również...
Nic ..... ja mykam spac..... Oczka mi sie kleja i chyba pora juz na mnie
Trzymcie sie jutro sie do Was odezwe i zaraze Was nadzieja, optymizmem i usmiechem .....
Dobrej nocy kazdej z Nas zycze i przede wszytskim spokojnych snów
pappa:-)
Trzymcie sie jutro sie do Was odezwe i zaraze Was nadzieja, optymizmem i usmiechem .....
Dobrej nocy kazdej z Nas zycze i przede wszytskim spokojnych snów
pappa:-)
enka1
Fanka BB :)
Hejka
Edek życzę dużo kolorowych pawików hi, hi. Buziaczek i pozdrowionka
Wróbelek a isoptinu nie bierzesz ? Bo to podobno wycisza te palpitacje
Pati ja już tego nie czytam, ze względu na maluszka Ale jak ci przejdzie to przeczytaj swój post ze strony wcześniej, tak na chłodno to się uśmiejesz, że tak chciałaś zbić kompa, nie zrozum mnie żle. A i przestań tak się zadręczać ciążą, @ itd. Tak jak pisała Carri to nie dobre. Ja też tylko liczyłam, starałam się i mózg na złość mi się zablokował (wcześniej zaszłam za pierwszym razem), tylko odpuściłam i bach widzisz jak jest. Wiem, że łatwo pisać, ale dużo dziewczyn miało tu podobnie. Więc zajmij się czymś przyjemnym kochana jak znajdziesz czas i staraj się wyluzować. Buziak
Edek życzę dużo kolorowych pawików hi, hi. Buziaczek i pozdrowionka
Wróbelek a isoptinu nie bierzesz ? Bo to podobno wycisza te palpitacje
Pati ja już tego nie czytam, ze względu na maluszka Ale jak ci przejdzie to przeczytaj swój post ze strony wcześniej, tak na chłodno to się uśmiejesz, że tak chciałaś zbić kompa, nie zrozum mnie żle. A i przestań tak się zadręczać ciążą, @ itd. Tak jak pisała Carri to nie dobre. Ja też tylko liczyłam, starałam się i mózg na złość mi się zablokował (wcześniej zaszłam za pierwszym razem), tylko odpuściłam i bach widzisz jak jest. Wiem, że łatwo pisać, ale dużo dziewczyn miało tu podobnie. Więc zajmij się czymś przyjemnym kochana jak znajdziesz czas i staraj się wyluzować. Buziak
helo
mam zwolnienie do piatku
edytko z Toba również...
Jejku, dobrze,że Wam sie nic nie stało.Co do krzyżyka, mam taki w obu autach i tez wierzę w ich ochronę. Zawsze mieliśmy albo świetego Krzysztofa albo krzyżyk teraz. Rozumiem co przeżyłaś, też miałam "prawie" czołowe zderzenie z BMW, kierowca tamtego auta zasnął i zjechał na mój pas, gdyby nie pobocze, ale auto i tak poszło do sprzedania..zostały mi zdjęcia.
Pada deszcz we Wrocku. Może popołudniu sie wypogodzi.
Miłego dnia wszystkim bez wyjątku.
reklama
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Ale kochana miałaś przeżycia. Najważniejsze że nic Wam się nie stało. Teraz odpocznij.helo
mam zwolnienie do piatku
edytko z Toba również...