reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mama Grzesia, przytulam Cię bardzo mocno.

Edi, nie wiedziałam, że pierwszy pawik za Tobą, to gratuluję i życzę więcej!

Wiecie ja wczoraj się wzruszyłam jak patrzyłam na Ignasia, że mogłam już mieć wcześniej takie maleństwo. Jedno miałoby 1,5 roczku już a drugie pół roczku. Cieszę się z mojego Ignasia strasznie i staram się nie myśleć o tych złych wydarzeniach, ale czasami taka refleksja przychodzi. Dziękuję Bogu codziennie za to szczęście, które mnie wreszcie spotkało i życzę Wam wszystkim też takiego małego wielkiego szczęścia.

reklama
Witam:-)
Witam Was moje kochane ale sie za Wami steskniłam
Tak wiem obiecałam Wam ze bede codzienie sie do Was odzywac wiec macie prawo sie na mnie pogniewac bo nie mam nic na swoje wytłumaczenie
Niech to będzie ten ostatni raz;-);-);-)

ja tylko na chwile bo zasypiam na stojąco... wiecie co nie widział ktoś mojej @ bo byla ale się zgubił... wczoraj może ze 6 godzin krwawiłam a dzis normalnie nic tylko żółty śluz...
Ja to miałam jedną chyba 2 dni.

Ostatnie wieści od Edi sa takie ,że zaliczyła pierwszego pawika. Mdli ja niemiłosiernie, i dobrze, drażnią zapachy, ha ha, pamiętam jak to było. Więc myślę,że może oznaczać to tylko jedno, będzie dobrze. Wierzę w to bardzo.
Edytko trzymajcie się cieplutko. I dużo pawików :tak::tak:
Staram się myśleć pozytywnie, bo to mnie nakręca do dalszej walki o moja fasolinkę i ja zawsze uważałam, że myślenie optymistyczne, pozytywne ułatwia to oczekiwanie.
Dokładnie tak.

helo
jestem ale po okropnych przeżyciach
w czwartek po pracy jechaliśmy z mezem na weekend do berlina i mielismy wypadek
auto skasowane ,my poobijani tylko,mielismy duuuzo szczescia,naprawde
mam zwolnienie do piatku
Dobrze, że jesteście cali.

Maluszek cudny, trochę mu się zaczęło ulewać.
To musi być super uczucie, mieć maluszka przy sobie:-D:-D:-D

jestem, czytam ale weny brak :)
Witaj

Witacie!jest mi dzisiaj smutno bo 9miesiecy temu straciłam mojego Grzesia:no::no:
Przytulam
witam serdecznie szanowne koleżanki !
ogłaszam wszem i wobec że przyszła pierwsza @
No to super :tak:

Dziś mój M pojechał na zabieg na przegrodę nosową, tak więc zostałyśmy same. Wraca jutro rano i będę się musiała nim zajmować.

Wczoraj moja Kinia pokazała na co ją stać. Czekałam aż M się wykąpie i o 24 mała dała pokaz jak potrafi mamie brzuch wypychać chyba nóżką. Jak nacisnęłam w to miejsce to ona wypychała i tak 10 razy:-D Super to wyglądało. Oczywiście jak M wyszedł z łazienki to już przestała ;-)

Informuję iż z dniem dzisiejszym (trochę przed wcześnie, ale co tam!) po czwartej @ po zabiegu.
Staranka zostały ROZPOCZĘT
E :-D:-):-D

Całusy dla Was wszystkich kochane, bez Was tak szybko bym się nie wzięła w garść i na pewno nie miałabym tak pozytywnego podejścia!

Informuję iż z dniem dzisiejszym (trochę przed wcześnie, ale co tam!) po czwartej @ po zabiegu.
Staranka zostały ROZPOCZĘT
E :-D:-):-D
Super.
Na dobry początek fluidki

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Cześć!
Dziękuję jeszcze raz za ciepłe słowa:-):-):-).
Niestety nie nadrobie zaległości:-(, mam nadzieje, że wszystko dobrze u Was.
Widzę, że Edytka pawika zaliczyła:-D:-D:-D- super, gratulację Edziu:-):-)
Jutro przychodzi do nas położna i zdejmie mi szwy więc mam nadzieje, ze wrócę do świata siedzących i częściej będę mogła zaglądać do Was.
Kubuś jest bardzo grzeczny w dzień ale w nocy pokazuje na co go stać:-):-):-)- tak jak było w brzuszku:-):-):-).
Pozdrawiam Was serdecznie.

reklama
Staranka zostały ROZPOCZĘTE :-D:-):-D

Całusy dla Was wszystkich kochane, bez Was tak szybko bym się nie wzięła w garść i na pewno nie miałabym tak pozytywnego podejścia!

:-D no to super, to ja planuję po trzeciej, a tu jeszcze drugiej @ nie ma :wściekła/y:, gratuluję i samych przyjemności życzę :cool2:

Do góry