reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
helo
jestem ale po okropnych przeżyciach
w czwartek po pracy jechaliśmy z mezem na weekend do berlina i mielismy wypadek
auto skasowane ,my poobijani tylko,mielismy duuuzo szczescia,naprawde
mam zwolnienie do piatku
Aguś jestem myslami z Tobą ...
edytko z Toba również...
cały czas myslałam co u Was

Kochana dobrze, że Wam się nic nie stało..powiem, że mieliście dużo szczęścia:-)

Ostatnie wieści od Edi sa takie ,że zaliczyła pierwszego pawika. Mdli ja niemiłosiernie, i dobrze, drażnią zapachy, ha ha, pamiętam jak to było. Więc myślę,że może oznaczać to tylko jedno, będzie dobrze. Wierzę w to bardzo.

Trzymam ogromne kciukasy Edytko za Ciebie i za Maleństwo:-) ale już dało znać o sobie to musi być dobrze...nie ma innego wyjścia:tak:

Dziś wróciłam pierwszy dzień do pracy po zabiegu. Nie było tak źle. W sumie to nawet lepiej, że już coś robię. Chociaż i tak jedynym celem dla mnie przez ten miesiąc to dostać okres.
Staram się myśleć pozytywnie, bo to mnie nakręca do dalszej walki o moja fasolinkę i ja zawsze uważałam, że myślenie optymistyczne, pozytywne ułatwia to oczekiwanie. Tylko nie zawsze to wychodzi, łatwo jest mówić wszystko będzie dobrze a życie i tak płata figla.

Kochana powiem Ci, że ja też mam tak samo...z utęsknieniem czekałam na pierwszą @, a wcale szybko nie przyszła, ale na szczęście lekarz powiedział, że jestem zdrowa i spokojnie nawet po drugiej @ możemy się starać o Maluszka:tak: teraz już mi się kończy druga @ i myślę, że w podróży poślubnej już zaczniemy działać:-) a co do daty Słoneczko powiem Ci tak ja miałam troszkę inaczej, bo ja miałam pusty pęcherzyk i data zabiegu to data odejścia mojego Aniołka:-(

tak mnie to zastanawia bo to już 38 dzień od zabiegu tylko że brak typowych objawów no chyba że ich nie zauważyłam

Powiem Ci kochana, że ja też żadnych objawów nie miałam, ale pierwszą @ po zabiegu dostałam dopiero po 43 dniach:angry:

hejka
ja dopiero teraz pisze bo czasu braklo:)
a wiec my po wizycie.wszystko w porzadku:) usg nie bylo:)kolejna wizyta za 5 tygodni czyli 26 czerwca w szpitalu i wtedy to juz chyba zrobia porzadnie usg:):):)::) to tyle:)
pozdrawiam i zycze milego wieczoru:)

Super, że wszystko w porządeczku i teraz tylko musimy spokojnie czekać na rozwiązanie:-D

Witam dziewczynki u nas strasznie gorąco
Jak ja nie lubię lata

Nie lubisz lata???:szok: Ja wręcz uwielbiam:-D:-):-D

Dziewszki ja mam dziś superowy humor, a jak tam u Was???

Ale widzę że za dwa dni mężatką będziesz, więc dziś Ci już skaładam, bo jutro wyjeżdżam.
Bądźcie dla siebie i ziarnem pieprzu,
i szczyptą soli, i tym co cieszy,
i tym co boli. Trwajcie razem,
gdy miłość w rozkwicie
i gdy ku jesieni swe kroki skieruje życie.

dzien doberek:)
witam sie kochane i pozdrawiam wszystkie bardzo serdecznie:)
moze dzis uda mi sie troche z wami poklikac ale nie wiem:)jade z kolezanka do centrum pomoc jej pozalatwiac sprawy bo nie zna angielskiego i pewno zejdzie nam troche:) potem dziewczyny ze szkoly odebrac .....noooo moze po poludniu mi sie uda:)
buziaki

Ale widzę że za dwa dni mężatką będziesz, więc dziś Ci już skaładam, bo jutro wyjeżdżam.
Bądźcie dla siebie i ziarnem pieprzu,
i szczyptą soli, i tym co cieszy,
i tym co boli. Trwajcie razem,
gdy miłość w rozkwicie
i gdy ku jesieni swe kroki skieruje życie.

Dziękuję kochana z całego serduszka:-) a gdzie to się wybierasz???

Wjeżdżam do rodziców. Bo bardzo dawno nie byłam. I jak siostre spędzę z kompa to napisze , a jak się nie uda to dopiero w poniedziałek będę. Wtedy już będziesz pani nie panna ;-) ;-)

reklama
Mamo Sówko ...... jak tam stresik przed slubem sie udziela ?????;-)

Selenko dopiero teraz luknełam i Widze ze mieszkasz weWrocławiu My własnie w ten weekend co był bylismy we Wrocku u znajomego..... Powiem tylko tyle Wrocław jest przepiekny !!!!!!!!!!!!

AgaIrl witaj ..... Widze ze masz troche zajec ....uwazaj na siebie i prosze nie przemeczaj :blink:

Ola15 milego pobytu u rodziców:-)

Do góry