ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Witam was kochane z ranka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
helo
jestem ale po okropnych przeżyciach
w czwartek po pracy jechaliśmy z mezem na weekend do berlina i mielismy wypadek
auto skasowane ,my poobijani tylko,mielismy duuuzo szczescia,naprawde
mam zwolnienie do piatku
Aguś jestem myslami z Tobą ...
edytko z Toba również...
cały czas myslałam co u Was
Ostatnie wieści od Edi sa takie ,że zaliczyła pierwszego pawika. Mdli ja niemiłosiernie, i dobrze, drażnią zapachy, ha ha, pamiętam jak to było. Więc myślę,że może oznaczać to tylko jedno, będzie dobrze. Wierzę w to bardzo.
Dziś wróciłam pierwszy dzień do pracy po zabiegu. Nie było tak źle. W sumie to nawet lepiej, że już coś robię. Chociaż i tak jedynym celem dla mnie przez ten miesiąc to dostać okres.
Staram się myśleć pozytywnie, bo to mnie nakręca do dalszej walki o moja fasolinkę i ja zawsze uważałam, że myślenie optymistyczne, pozytywne ułatwia to oczekiwanie. Tylko nie zawsze to wychodzi, łatwo jest mówić wszystko będzie dobrze a życie i tak płata figla.
tak mnie to zastanawia bo to już 38 dzień od zabiegu tylko że brak typowych objawów no chyba że ich nie zauważyłam
hejka
ja dopiero teraz pisze bo czasu braklo
a wiec my po wizycie.wszystko w porzadku usg nie bylokolejna wizyta za 5 tygodni czyli 26 czerwca w szpitalu i wtedy to juz chyba zrobia porzadnie usg: to tyle
pozdrawiam i zycze milego wieczoru
Witam dziewczynki u nas strasznie gorąco
Jak ja nie lubię lata
Ale widzę że za dwa dni mężatką będziesz, więc dziś Ci już skaładam, bo jutro wyjeżdżam.
Bądźcie dla siebie i ziarnem pieprzu,
i szczyptą soli, i tym co cieszy,
i tym co boli. Trwajcie razem,
gdy miłość w rozkwicie
i gdy ku jesieni swe kroki skieruje życie.