reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
:no:witam Was!jestem nowa na forum,ale już od 9miesiecy aniolkowa mamusia:no:mojemu synkowi przestało bić serduszko w 24tc i urodził się martwy o godz.15.38:((Tak bardzo tęsknię za nim i nie potrafię zapomniec,nie umiem się nauczyć żyć bez niego..to tak bardzo boli:no: KOCHAM CIE MÓJ ANIOŁKU JA I TWÓJ TATUŚ
Witaj Basinka, bardzo mi przykro z powodu Twojego maluszka. Dla niego
[*]. Pisz jak najczęściej. Jestesmy po to żeby sobie pomóc.

Witam dziewczynki,,,,,,,,ale widze,że tu wczoraj znów smutki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nowe dziewczynki witam i tule do serducha,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

EDI, trzymaj się kochana,,,,,,,,,ja jednak dalej wierze..... modlę się co dnia,,,,,:tak:........... tule mocno,, nie umiem nic więcej napisać,,,,:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

uciekam,,,, nie mam siły pisać, los jest okrutny:zawstydzona/y::-(

cześć królewny
miałam dziś piękny sen ;
siedziałam na łące pełnej zielonej trawy i malutkich różowych stokrotek dookola cisza i spokój ale ja płakałam i nagle poczułam jak ktoś mnie głaszcze po włosach kiedy się odwróciłam zobaczyłam buzię dziecka noworodka delikatna mała rączka cały czas głąskała mnie po głowie a ja nie mogłam oderwac wzroku od tego dziecka i nie mogłam słowa wydusić a to małeństwo wytarło mi łzy i powiedziało "nie płącz mamusiu ja wróce juz niedługo"

nawet teraz płaczę jak wam o tym pisze teraz już wiem wiem że bedzie dobrze ze moj aniołek tam na górze czuwa i kiedy przyjdzie ten dzień pojawią sie dwie kreski a potem małe rózowe cudeńko tak samo kochane jak Wercia

może to głupie ale ten sen to dla mnie znak znak że jeszcze bedzie mi dane zmieniać pieluchy(w sumie i tak to robie pzry Werci) gotować zupki i prasowac te maleńkie piękne spioszki
każdej z nas będzie to dane

Dzien dobry królewny:-D.

Edytka trzymam kciuki za serducho malenistwa,oby sie nie poddało:no:.

Witam nowa mame Aniołka
[*],dla Twojego malenstwa.

Co do snów to ja takie miałam po dugim poronieniu.Tak ja po pierwszym dobry rok siły mi sie koszmary:no:,to po drugim czesto sinły mi sie usmiechnite dzieci:tak:.Wierze ze to i dla Ciebie dobry znak:-).

reklama
Do góry