reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
WRÓBELKU przeciez tu każda o każdą sie martwi za każdą się modlimy aczkolwiek rozumiemy sie przecież jak nikt
moje koleżanki nie rozumieja co ja czuję dlaczego odwracam głowę kiedy widzę kobietę w ciązy -przecież jeszcze nawet ruchów nie czułaś- tak mówia ale ja czułam czułam że we mnie jest życie że jest ktos kogo kocham i kto mnie kocha

dzisiaj jestem cos nie w humorku Od wczoraj placze i boje sie ze cos pojdzie nie tak, ze mi sie nie uda!!!!!!!!!! Kasiu 0201 Wiem co czujesz mialam to samo po poronieniu i czasem jeszcze mam jak widze niektore dziewuch. lezalam z taka jedna bezmozga istota na sali to az mnie skrecalo

Witajcie
Doczytałam właśnie o Edycie, kurcze i szlak mnie trafia jak takie coś się dzieje, mam jednak nadzieje, że to chwilowy kryzys i wszystko będzie dobrze. Edyta trzymam mocno kciuki za Ciebie i maleństwo, musi się udać szczególnie komuś kto tyle razy przeszedł przez poronienia. Nie daj się mam nadzieje, że napiszesz, że wszystko jest dobrze. Modle się za Was oboje.

Nie umiem doczytać co z Agą aj wie coś któraś o niej? Miała już zabieg?

Czes Danuska Wszystkie matwimy sie o Edzie Wiemy, ze jest silna, ale to za duzo, nawet jak na nia!!!!!!!

poczekaj jak się Hania urodzi tak się zakocha że zaraz bedzie myślał o braciszku dla córeczki

Dokładnie niektórzy musza zobaczyc zeby chciec wiecej:-D.
A co duzej ilosci dzieci to mnie to troche przeraza bo ja mam juz 32 lata(stara dupa ze mnie jest:sorry2:) wiec kiedy mam niby rodzic Mu te malenistwa:dry:.Pozatym ja mam 4 rodzenstwa nie mówie ze my sie dobrze nie bawilismy ale Mamie to nie zazrosciłam:no:,normalnie urwanie głowy.

WRÓBELKU ja ostatnio szału dostałam i chyba gdyby nie brzych to bym dziewczynie do tyłka nakopała wyobrax sobie idzie taka chwiejnym krokiem mini że mogłaby jej w ogóle nie mieć bluzka to chyba jako biustonosz w jednym ręku fajka w drugim puszka piwa
no szlag mnie trafil po prostu co za idiotka
DANULA AGA AJ już po zabiegu w poniedziałek była w szpitalu

reklama
MOTYLKU spokojnie do 35 rok po roku i dasz rade
a tak poważnie to 4 dzieci to dopiero urwanie głowy ale kiedys kobiety rodzily po 8 czasami 10 dzieci i jakos dawały rade

Do góry