enka1
Fanka BB :)
Też czytałam linka Pati, to straszne. Ja nie jestem jakąś matką polką, która zawsze marzyła, żeby być matką, długo odwlekałam tą decyzję, ale to mnie przeraża. A bo to ona pierwsza co ma dziecko w tym wieku??? Ile naszych matek nas miało mając 18 lat i choć było ciężko to jesteśmy na świecie. A kto ma w życiu łatwo? Przeraża mnie jak teraz ludzie gonią za pieniedzmi i kariera. Choćbym miała sprzątać to najważniejsza jest dla mnie rodzina i "nie zabijaj". Jakby miała 13 to nie zabierałabym głosu (choć mam swoje zasady) ale nie pełnoletnia osoba. Kurcze sa zabezpieczenia, wkurza mnie jak ktoś dorwie się do seksu a myśli póżniej. Gdyby to były tylko "tkanki" to czemu w tak niesamowity sposób potrafią się dzielić i same z siebie utworzyć organizm? I z takich "zwykłych" tkanek powstaje serduszko które wykonuje ogromną pracę w tych tkankach...
Już może nie skomentuje tamtej pani moderator
Może jesteśmy po przejściach jak tam napisały, ale bardzo cenimy ludzkie życie nawet kiedy serduszko jeszcze nie bije
Już może nie skomentuje tamtej pani moderator
Może jesteśmy po przejściach jak tam napisały, ale bardzo cenimy ludzkie życie nawet kiedy serduszko jeszcze nie bije