reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
karola 322 to trzymam kciuki;):-D:-D:-D:-D

Wróbelku,, jak dobrze ,że w dwupaku;):-D:-D:-D opoczywaj:-D:-D:-D.. gratuluję córci..... czyli dobrze stawiałam na dziewuszkę:-D:-D:-D:-D

ciekawe czy Aga Irl... Tobie wykraczę dziewuszkę..... piękny brzuszek.... oczywiście życzę chłopca .. ale jakoś czuję,że to dziewucha;):-D:-D:-D trzymam kciuki za wizytkę.....:tak::tak::tak:

Wszystkie pozdrawiam,,,,

Wróbelku jak dobrze, że się odezwałaś i że wszystko dobrze. Gratuluję dziewuszki :-)

Olcia81 ja na razie zrobiłam toxo, cytomegalie i rozyczke. Bede robic antykoagulant toczniowy, przeciwciała antykardiolipinowe, ft3, ft4, prolaktyne, progestreon, i te paskudztwa jak chlamedie, ureoplasme i cos tam jeszcze. Troche tego jest, ale bede spokojniejsza. Miesiac sie starana przesuna, ale warto.
Podpytaj ginka o badania ;-)

To i ja se pomarudze.
Ciąg dalszy bólu jajnika, już nie wiem co mam zrobić, wzięłam lek co mi lekarz dal ale bez rezultatu. Normalnie ciągnie mnie aż do uda a u góry cały bok mnie rąbie. Zastanawiam się czy to może nie wyrostek, ale to bym miała jeszcze inne objawy.
Podjedź do szpitala i niech tam sprawdzą co Ci jest, bo mozliwe że wyrostek. I żeby Ci się nie rozlał:no:

karola322 ale super

a ja wiecie co, myślałam, że to u mnie, to od zęba mądrości, bo stan zapalny itd, ale dziś byłam u dentyski i powiedziała, że to niemożlwie.

A ja odebrałam właśnie mój wynik progesteronu i jestem w szoku. 11,5 - ja jeszcze chyba nie miałam tak wysokiego :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
Ale to chyba tylko się cieszyć. Widocznie coś mi się tam stabilizuje.
Marzec - 4,28
Kwiecień - 6,44
No i teraz maj - 11,5

A ja odebrałam właśnie mój wynik progesteronu i jestem w szoku. 11,5 - ja jeszcze chyba nie miałam tak wysokiego :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
Ale to chyba tylko się cieszyć. Widocznie coś mi się tam stabilizuje.
Marzec - 4,28
Kwiecień - 6,44
No i teraz maj - 11,5

ale wiadomości, gratuluję kochana:-)

reklama
Cześć dziewczyny, zdjęcia dzidziusiów są po prostu prześliczne i jak się na nie patrzy to od razu nadzieja się w sercu rodzi, że i nam wszystkim się uda.

Ja dzisiaj w końcu dostałam @ 38 dzień po zabiegu. Brałam leki przeciwbólowe ale delikatne i na razie jest dobrze, zobaczę jak się rozwinie.

Do góry