reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
czesc dziewczynki,

Kingus dziekuje za kciuki :-)

Olcia81 Ty bedziesz robic jakies badanka przed starankami ?

czy wiecie może co u Wróbelka ?

Dzień dobry po raz drugi :-)

Znalazłam dzisiaj swój wynik TSH z marca i wynosi 3,65... Co o tym sądzicie??:confused::confused::confused:
Przeglądałam forum i gdzieś mi się rzuciło, że ktoś pisał, ze najlepiej jakby było koło 1. Dobrze zauważyłam??:confused::confused:

Mam zamiar jeszcze raz zrobić i to z FT3 i FT4, bo moja ciocia miała 2 poronienia przez tarczyce, poza tym w mojej rodzinie od strony mamy wszystkie prawie kobitki mają z nią problem :dry::dry:

Pozdrawiam i Całuje wszystkie bez wyjątków :-):-):-);-);-);-)

Czesc miski kolorowe!!!!!!!!!!!!!
Piszę do was juz na szczescie z domku, ale lekarze wypisali mnie z wielkimi obawami (w piatek najpierw o mało nie odlecialam po kroplowie, a po jej odstawieniu o malo nie urodzilam) Na szczescie mialam dobra opieke i wszystko sie uklada. Kolatanie serca ciagle nie ustepuje, ale dostalam skierowanie do kardiologa i na szczescie (ze wzgledu na to ze pracowalam na kardiologii) lekarz przyjmie mnie w czwartek (chyba ze wypadnie cos naprawde nieprzewidzianego, ale modle sie zeby nie) Jak juz na pewno pisala wam Jezyk szyjka znow skrocona, ale już nic nie dam rady zrobic tylko lezenie nam zostalo wiec lezymy!!!!!!!!!!!

czesc dziewczynki,

Kingus dziekuje za kciuki :-)

Olcia81 Ty bedziesz robic jakies badanka przed starankami ?
Idę jeszcze do lekarza nowego i będę chciała żeby mi dał skierowania na badania. Robiłam sobie wszystkie badania w styczniu i były dobre. Zobaczę jak mi da to pójdę i zrobie. A Ty bedziesz coś robiła?

aaaaaaaaaaaaa i mam pytanie (bo nie nadrobie 590 str zaleglosci) Jak Edzia, jak Also i Alla??????????????????? i w ogole co tu sie dzialo jak nas nie było

Czesc miski kolorowe!!!!!!!!!!!!!
Piszę do was juz na szczescie z domku, ale lekarze wypisali mnie z wielkimi obawami (w piatek najpierw o mało nie odlecialam po kroplowie, a po jej odstawieniu o malo nie urodzilam) Na szczescie mialam dobra opieke i wszystko sie uklada. Kolatanie serca ciagle nie ustepuje, ale dostalam skierowanie do kardiologa i na szczescie (ze wzgledu na to ze pracowalam na kardiologii) lekarz przyjmie mnie w czwartek (chyba ze wypadnie cos naprawde nieprzewidzianego, ale modle sie zeby nie) Jak juz na pewno pisala wam Jezyk szyjka znow skrocona, ale już nic nie dam rady zrobic tylko lezenie nam zostalo wiec lezymy!!!!!!!!!!!
I leż kochana jak najwięcej jak to ma pomóc.

reklama
No hej AGuś Ir DZieki za wiesci A wam dziewczyny Gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ide spac bo relanium na mnie jeszcze dziala, ale wpadne pozniej

Do góry