reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam dziś wszystkich :-)
Ponieważ jeszcze nie znam wszystkich to przede wszystkim gratuluję nowym mamusiom i im słodkim dzieciaczkom oby rosły zdrowo:-)
Zdrówka życzę też tym co oczekują swoich kruszynek i tym co się starają lub czekają na @. Czyli WSZYSTKIM:-)
Ja jestem w tej grupie czekających na pierwszą @. Generalnie to jeszcze trochę mi pozostało, bo 5 dni temu wyszłam ze szpitala, ale zrobił się to jedyny dla mnie cel na najbliższy miesiąc. Jeśli chodzi o starania to ginka powiedziała mi, żeby poczekać 4 @ a w szpitalu 3 @.

reklama
Witam dziś wszystkich :-)
Ponieważ jeszcze nie znam wszystkich to przede wszystkim gratuluję nowym mamusiom i im słodkim dzieciaczkom oby rosły zdrowo:-)
Zdrówka życzę też tym co oczekują swoich kruszynek i tym co się starają lub czekają na @. Czyli WSZYSTKIM:-)
Ja jestem w tej grupie czekających na pierwszą @. Generalnie to jeszcze trochę mi pozostało, bo 5 dni temu wyszłam ze szpitala, ale zrobił się to jedyny dla mnie cel na najbliższy miesiąc. Jeśli chodzi o starania to ginka powiedziała mi, żeby poczekać 4 @ a w szpitalu 3 @.

no właśnie ale mówią różnie z tym czekaniem, nie wiadomo juz, co robić. :wściekła/y:

Hej Agniesia 82. Musialam jeszcze troszke poczytac bo sie zgubilam. to z tysiac stron jest naprodukowane.
Oj jeszcze zobaczylam. Franek juz taki duzy??? Jeju jak czas zlecial!!
Witam nowe mamy.(*) Dla wszystkich Aniołeczkow.

Agniesia ja robie tak jak się czuje na siłach. Po pierwszej @ jeszcze nie chciałam, bałam się, Chociaz też z M sie nie pilnowaliśmy. ALe bałam się. A teraz juz mogę zacząć przyjemnośći na całego ze wspaniałym skutkiem mam nadzieje :-)

Witam jeszcze raz...........:tak::tak::tak:

Edi,, super że napisłaś.:tak::tak::-D:-D:-Dbuziolki;) cieszę, się,żeu WAS ok:-D:-D:-D

Alla Kubuś śliczny;):tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D

gabi co u WAS?

Miglak trzymam kciuki za Hanię i gratuluję córci;):-D:-D

przyszła mamusia,,,,,,,przykro mi, ale nic straconego;):tak::tak::tak::tak:doczekasz sie i Ty,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Syla,,, bardzo dobrze Cię rozumiem i nie jesteś egoistka, tez tak mam:tak::tak::tak::-D:-D:-Duwążaj na siebie

Aga AJ, mam nadzieję,że najgorsze już za Tobą i teraz bedzie tylko lepie...:tak:

Staraczki...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

czekające na @.....szybkiego nalotu ciotki z Ameryki..

czekające na 2II,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, boći dodzieła.............

zafasolkowane,, zdrowia i spokoju................

czekające na zielone światełko... przyspieszenia czasu...................

WSZYSTKIE BUZIAM,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Marlenka, carii, Koti, iławianka, Pixelka, Dilajla, Marta, ona,,Niusia, Szafirku, Ole, Madzie, Hanie, Kaśki, Andzelika, Pati, Karolcie, Agi, Agnieszki, przyszła mamusia, dorota sochacka, Mati , Miglak, gloria, mama sówka, Gosia, scarlet, język, alla, Also,,,, mircia, mordoklejka, jezyk, dlaczegotak,,,, i wszystkie niewymienione buziam i miłego dznia,,,

a jeszce jedno,,,,, pisłąm wam ,że mój pokój w pracy wiatropylny,,heh i wiecie co..... dziewczyna która jest za mnie na zastepstwo;) jest w ciąży;)starła si e8 lat, jest w szpitalu bo się odwodniła,,,,,,, ale jest ok,,,,, także ,hehheKAROLA przyjeżdżaj......................:-D:-D:-D:-D

Buziaki i miłego dnia

Gosia Lew,, witam i przykromi z powodu straty,,,,,,zobaczysz czas leczy rany i szybko płynie,,,,,wkrótce i Ty doczekasz się swojego okruszka..........;):tak::tak::tak::tak::tak: trzymam mocno kciuki..;
:tak::tak::tak: To forum to jak eliksir i każdemy pomaga, a dziewczynki są cudne bez wyjątku,,,,,
buziaki,,, głowa do góry,,,,,,,,,,
ja zmykam, u nas leje,, a ide na obiad do mamci:-D:-D:-D:-D

reklama
Hej scarlet,, no
Franio już duży,,,,, heh jutro zaczynam 32 tydz, jeszce 6 i niech się pcha na świat, ale daje popalić i boli jak cho,,,,,,,,,,,,,,,,,,no wybaczam mu,,:-D:-D:-D:-D

A co u ciebie????

Agnieszka cieszesieże wizyta ok...............

Do góry