reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Agniesia ja robie tak jak się czuje na siłach. Po pierwszej @ jeszcze nie chciałam, bałam się, Chociaz też z M sie nie pilnowaliśmy. ALe bałam się. A teraz juz mogę zacząć przyjemnośći na całego ze wspaniałym skutkiem mam nadzieje :-)

to jest chyba najbardziej fajny okres, tak jakby człowiek wrócił z baaardzo długiej podróży... :-) jak ja już dostanę @ to będzie druga i też tak się zastanawiam, czy czekać do następnej czy nie ;-)

reklama
olcia dzięki kochana,,ale u mnie bez zmian,,,,ten ból opuści mnie na porodówce,:tak::tak::-D:-D:-Dheh damy rade,,,,,, już nieraz sił nie mam,,, ale jak sobie pomyślę,że to dla Franka, ładuję akumulatory,,,

dziękuje kochana,, i specjalnie dl a
ciebie od
Frania,,,,,,,,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

To już Twój wybór. U mnie skoro wszystko jest dobrze(oprócz tego pęcherza) no ale zobacze na kontroli co i jak. To ja juz nie będę czekać. Wcale nie jest powiedziane że mi sie tak szybko uda zafasolkować :-(

Pamietam jak sie cieszylas ze w ciazy jestes a teraz juz blizej niz dalej.
U mnie nawet starań niema. Ostatnie 2 mc bez M byly. To tym bardziej szans niebylo na zadne starania ani nic takiego. U mnie nadal bez zmian. Mam straszna anemie cos z sierpowata czy cos, dopuki to sie nie poprawi to niema co myslec o staraniu sie bo i tak sie nic nie utrzyma-no chyba ze cudem-to cytat od lekarza.
Wiec tak jak wiekszosc tu dziewczyn boje sie i napewno nie zaryzykuje zadnego cudu,bo niewytrzymam jakby cos......

To już Twój wybór. U mnie skoro wszystko jest dobrze(oprócz tego pęcherza) no ale zobacze na kontroli co i jak. To ja juz nie będę czekać. Wcale nie jest powiedziane że mi sie tak szybko uda zafasolkować :-(

to już chyba natura sama zdecyduje, podobno po stracie, to łatwiej zachodzi się drugi raz

scarlet.....2m bez m,ęża,, wiesz to ma plusy bo jak wyleczysz anemie,, to plemniczki beda zwarte i gotowe,,,,, zobaczysz,,,, uda się i Tobie, głowa do góry....ja w to głeboko wierze,,, o sobie też tak myślałam a tu juz Franio prawie koniec;)

uda się,, ja trzymam kciuki;):-D:-D:-Dwielki buziol...

Dziewczynki zmykam,,,,,na obiadek, trzymajcie się....:-D:-D:-D

Olcia buziol:):-D:-D

To i ja narazie ide na obiadek.
Trzymajcie sie wszystkie. Teraz juz na bierząco bede sie odzywac.
Przytulam wszystkie.

Agniesia podobnież łatwiej. Ale ja nic na siłę nie będę robiła, jak się uda to bardzo dobrze :-) :-) :-)
A jak odrazu nie no to będziemy próbowali. Na tę ciążę czekałam 4 lata. I jedyne czego sie obawiam to właśnie tego: że będę musiała znowu tak długo czekać :-(

reklama
Witaj kochanie, przytulam mocno.

Hej dziewczyny. Która mnie jeszcze pamięta?
Pewnie ;-)

Ja nadal mam jedno dziecko,juz 6 lata ma facet.
To już prawie dorosły facet :-D:-D:-D

Jeśli chodzi o starania to ginka powiedziała mi, żeby poczekać 4 @ a w szpitalu 3 @.
Mi pozwoliła po 2 @.

a jeszce jedno,,,,, pisłąm wam ,że mój pokój w pracy wiatropylny,,heh i wiecie co..... dziewczyna która jest za mnie na zastepstwo;) jest w ciąży;)starła si e8 lat, jest w szpitalu bo się odwodniła,,,,,,, ale jest ok,,,,, także ,hehheKAROLA przyjeżdżaj......................:-D:-D:-D:-D
Może będziesz wypożyczać swoje miejsce pracy ;-);-);-);-)

A jak odrazu nie no to będziemy próbowali. Na tę ciążę czekałam 4 lata. I jedyne czego sie obawiam to właśnie tego: że będę musiała znowu tak długo czekać :-(
Ja z pierwszą ciążą musiałam czekać 8 miesięcy teraz udało się za 2 razem. Podobno po ciąży nawet krótkiej kobiecie łatwiej zajść w kolejna, tak słyszałam.
Jestem pewna, że teraz szybciej się Wam uda :tak::tak:

Do góry