reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie...
Also,Allaa...piękne Maluszki.....cudne.....
Selenko...dziękuje....wiesz za co......
Syla,Niusia.....dziękuje za eski.....miło mi...
Wszystkim Wam dziękuje ze byłyscie myslami ze mna....
Pozdrawiam Was ciepło........
Dziękuje!!!!!!

Widze ładnie sie tu pozmieniało. Tylko cos nas duzo.
Najpierw gratulacje dla Edytki. Leż kochana ile dasz rade,jak trzeba to i do zimy. Właśnie moze spełnia sie najwieksze marzenie życia.
Gratuluje Ignasia.
Gratuluje malej Hani co ciut wczesniej sie urodzilla..
Moja ulubienica Aga Ir. Ładnie ładnie. Tak sie ciesze ze wszystko wam dobrze sie uklada. Zaraz nastepny post bo zapomnialam polowy...

Agnieszka Aj 2811 co to sie w maju stalo? Pare dni temu??:no:
A u mnie to tak. Musialam wyjechac, za granice. Tak bywa. Wrocilam w zeszlym tygodniu. Dopiero mam staly dostep do necika. Wszystko dobrze zyjemy. RAz tylko tam mialam neta to do bloga wkleilam notke.

A dalej to chcialam podziekowac ze bylyscie przy mnie. Jeju jednak duzo nas tutaj jest. Wiele razy myslalam o was,wspominalam. Ja nadal mam jedno dziecko,juz 6 lata ma facet. Troszke was dzis poczytalam.
Najbardziej ciesze sie ze szczescia Edytki i modlic sie za nia bede co wieczor.

reklama
Do góry