reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja idę zrobić trzeci raz progesteron. Ponieważ prowadzę u siebie obserwacje cykli, to zauważyłam, że mam małą ilość temperatur wysokich, czyli krótką tą fazę lutealną. No i jak powiedziałam o tym lekarzowi w szpitalu po zabiegu, to kazał mi to poobserwować. A teraz od tego nieszczęsnego stycznia, to mam miesiączki co 24-25 dni, a owulację 15-16, a nawet 17 dzień. Więc faza lutealna wynosi u mnie koło 8-9 dni. A podobno najlepiej żeby było 12-16 :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

ola81 to my jesteśmy na podobnym etapie :-):-):-)
to mnie trochę pocieszyłaś, że nie muszę może jednak tak długo czekać.

Dziś idę do dentystki, bo oczywiście, zaczął mi roznąć ząb mądrości i trochę wdał się stan zapalny, a to raczej nie jest w ciąży wskazane :wściekła/y:

Witam:-)
u Werci ok przynajmniej z uśmiechem na twarzy ze szkoły wyszla
Bardzo się cieszę :-)

Dziękujemy za gratulacje i kciuki!
Dziś pierwszy raz samodzielnie przewinęłam małą i pierwszy raz przystawiłam ją do piersi. I wiedziała co ma z nią robić :-) Niezapomniane wrażenie.
:-D:-D:-D:-D:-D

.Ale mi głupio że nie wiem co u każdej z Was osobna się dzieje :-( źle mi z tym.
Teraz Ty jesteś najważniejsza :tak::tak::tak::tak:

Dizś byłam 1 wszy dzień w pracy było fajnie dziewczyny bardzo sympatyczne szefostwo ponoć też okazę sie w praniu one nie narzekaja.
Super:-)

U mnie brak @ nadal, jutro jak nie dostane dzwonie do gina żeby się umowic na wizyte....
Trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze skończyło.

Witam się z rana i melduję, że u nas bez większych zmian. Poza tym, że zaczynam wariować czy wszytko gra u maluszka:-( a usg dopiero w przyszły piątek. Ten strach jest najgorszy... w ogóle nie pozwala cieszyć się ciążą:-(
Trzymaj się. Powtarzaj sobie codziennie - Wszystko będzie dobrze- tak mi kazała Edytka i pomogło :tak::tak:

Tam będę miała posiewy, kolposkopie i pewnie dostanę jakies skierowania na hormony itd.
Trzymam kciuki za wyniki:tak:

U mnie dziś nieciekawie...pogoda taka sobie:baffled: a do tego jeszcze jutro mamy pogrzeb, bo wczoraj zmarła taka daleka ciotka od mamy Narzeczonka, ale ona mieszkała dom koło nas i mama od 7 lat się nią opiekowała...teraz tylko się zastanawiamy czy jej siostra z Berlina przyjedzie na pogrzeb...bo na wesele to była pierwsza...
Przykro mi.

Kubuś jest przecudowny, jak na niego patrze to nie mogę uwierzyć, że to Mój Skarb.
Przedstawiam Wam Go:
Witaj Kubusiu:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A Weronika od niedzieli daje mi niezle popalic ,fika w brzuchu jak zaba od rana do wieczora.Jakies dziwne to moje dziecko bo podobno dzieci w brzuszku spia po 20 godz. na dobe u mnie to ona fika dobre 10godz.na dobe:dry::-).
Super :-):-):-):-)

Dziewczyny ile lekarz kazał wam odczekać?
Mi 2 @.

Ciesze sie,ze rodzinka mnie odwiedza bo ja ja na razie nigdzie nie moge sie ruszyc.
:-):-)

U mnie za kilka dni 5@ po zabiegu. Normalnie powinnam się cieszyć, ale staranek niestety nie będzie :no::no::no: Najpierw znaleźć pracę, potem stranka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
W takim razie szybkiego znalezienia pracy ;-)

Za kilka dni rozpoczynamy staranka i po prostu coraz więcej obaw i myśli, ale wierzę, że bedzie lepiej.
Na pewno będzie dobrze:tak:

Więc faza lutealna wynosi u mnie koło 8-9 dni. A podobno najlepiej żeby było 12-16 :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
Mi mówili, że minimum 10 dni.

reklama
Ja sobie tak myślę że Bóg ma swój cel w tym ze my Aniołkowe mamy musimy cierpieć:no::no:Jak straciłammojego synka to ciągle zatanawiałam sie nad tym co musiałam złego zrobić w życiu że Bóg mnie tak ukarał

Do góry