kaska0201
najważniejsza jest Wercia
MG w moim przypadku to chyba raczej nie możliwe bo kazde przytulanki były zabezpieczone
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo się cieszę :-)u Werci ok przynajmniej z uśmiechem na twarzy ze szkoły wyszla
Dziękujemy za gratulacje i kciuki!
Dziś pierwszy raz samodzielnie przewinęłam małą i pierwszy raz przystawiłam ją do piersi. I wiedziała co ma z nią robić :-) Niezapomniane wrażenie.
Teraz Ty jesteś najważniejsza.Ale mi głupio że nie wiem co u każdej z Was osobna się dzieje :-( źle mi z tym.
Super:-)Dizś byłam 1 wszy dzień w pracy było fajnie dziewczyny bardzo sympatyczne szefostwo ponoć też okazę sie w praniu one nie narzekaja.
Trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze skończyło.U mnie brak @ nadal, jutro jak nie dostane dzwonie do gina żeby się umowic na wizyte....
Trzymaj się. Powtarzaj sobie codziennie - Wszystko będzie dobrze- tak mi kazała Edytka i pomogłoWitam się z rana i melduję, że u nas bez większych zmian. Poza tym, że zaczynam wariować czy wszytko gra u maluszka:-( a usg dopiero w przyszły piątek. Ten strach jest najgorszy... w ogóle nie pozwala cieszyć się ciążą:-(
Trzymam kciuki za wynikiTam będę miała posiewy, kolposkopie i pewnie dostanę jakies skierowania na hormony itd.
Przykro mi.U mnie dziś nieciekawie...pogoda taka sobiea do tego jeszcze jutro mamy pogrzeb, bo wczoraj zmarła taka daleka ciotka od mamy Narzeczonka, ale ona mieszkała dom koło nas i mama od 7 lat się nią opiekowała...teraz tylko się zastanawiamy czy jej siostra z Berlina przyjedzie na pogrzeb...bo na wesele to była pierwsza...
Witaj KubusiuKubuś jest przecudowny, jak na niego patrze to nie mogę uwierzyć, że to Mój Skarb.
Przedstawiam Wam Go:
Super :-):-):-):-)A Weronika od niedzieli daje mi niezle popalic ,fika w brzuchu jak zaba od rana do wieczora.Jakies dziwne to moje dziecko bo podobno dzieci w brzuszku spia po 20 godz. na dobe u mnie to ona fika dobre 10godz.na dobe:-).
Mi 2 @.Dziewczyny ile lekarz kazał wam odczekać?
:-):-)Ciesze sie,ze rodzinka mnie odwiedza bo ja ja na razie nigdzie nie moge sie ruszyc.
W takim razie szybkiego znalezienia pracy ;-)U mnie za kilka dni 5@ po zabiegu. Normalnie powinnam się cieszyć, ale staranek niestety nie będzieNajpierw znaleźć pracę, potem stranka
![]()
Na pewno będzie dobrze
Za kilka dni rozpoczynamy staranka i po prostu coraz więcej obaw i myśli, ale wierzę, że bedzie lepiej.
Mi mówili, że minimum 10 dni.Więc faza lutealna wynosi u mnie koło 8-9 dni. A podobno najlepiej żeby było 12-16![]()