reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie dziewczynki:-)
Zabieram sie za sprzatanko a pozniej obiadek.Dzis jedziemy po moja mame,ktora wczoraj przleciala i jest u ciotki.Ciesze sie,ze rodzinka mnie odwiedza bo ja ja na razie nigdzie nie moge sie ruszyc.
Milego dnia:-D

reklama
Dzień dobry :-):-):-)

Allaa - piękny mały mężczyzna:-D:-D:-D:-D:-D
Sonita - moja koleżanka brała kiedyś te tabletki trzy miesiące pod rząd. Tylko u niej za trzecim razem nie zadziałały. Teraz jej synia ma już 3latka i jest okazem zdrowia. Tak więc nie są chyba aż tak wyniszczające dla organizmu.
Słodziutka - Ty mnie pewnie nie pamiętasz. Pojawiłam się u Was pierwszy raz w styczniu, a potem znikłam. Mimo to, czytałam Was prawie na bieżąco. Trzymam kciuki za Ciebie i fasolinkę i modlę się o Was. TOBIE MUSI SIĘ UDAĆ!!:-D:-D:-D Za dużo się już wycierpiałaś, więc to jest chyba ten czas na nagrodę za to od Tego na górze :tak::tak::tak::tak:

U mnie za kilka dni 5@ po zabiegu. Normalnie powinnam się cieszyć, ale staranek niestety nie będzie :no::no::no: Najpierw znaleźć pracę, potem stranka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witajcie kochane.
Edytko!! łobuziaro, ale zrobiłaś nam niespodziankę.
Miglak, pewnie,że pamiętam, zwłaszcza,że termin porodu wypadał ci na dwa dni przed moim. malutka juz z Tobą, trzymajcie się dzielnie. Moja niech jeszcze posiedzi..
Serdecznie pozdrawiam wszystkie bez wyjątku.
Do napisania.

Milgaczku, cieszę się, że się odezwałaś. Trzymam kciuki za małą Hanulkę i mam nadzieję, że będzie zdrowo rosła. Ucałuj ją ode mnie.

Alla, Kubuś się śliczny! Cieszę się, że już jesteście w domku i życzę dużo zdrówka.

Edytka, cieszę się, że jesteś. Buziaczek.

Emy, kochana, nie wiedziałam, że jednak chemia Cię nie ominęła. Przytulam Cię mocno i mocno trzymam kciuki, żebyś miała dużo siły do walki. Kochana takie doły i brak sił będą Cię jeszcze nawiedzać. Pamiętaj, że musisz walczyć, wszystkie Cię tu bardzo polubiłyśmy i bardzo wspieramy, także rodzina na pewno bardzo Cię wspiera. Trudne to dorosłe życie niestety. Jak nie będziesz miała siły to płacz, ale potem musisz się podnosić i walczyć. My wszystkie jesteśmy z Tobą i ta wstrętna choroba z nami wszystkimi nie ma szans!

Wszystkie pozostałe dziewczynki ciepło pozdrawiam.

daa trochę się uspokoiłam i faktycznie przeczytałam, że postinor tylko hamuje możliwość zapłodninia, a nie niszczy już zapłodnionego jajeczka hihi a wręcz otula je opieką :-) więc chyba nie jest aż taki zły.

Za kilka dni rozpoczynamy staranka i po prostu coraz więcej obaw i myśli, ale wierzę, że bedzie lepiej.

26 maja Dzień Matki a ja sie smutkam:no:byłabym :no: już mamusia ale muszę poczekac do lipca:-pmacie jakieś fajne wierszyki o Aniołkach lub coś podobnego??jeśli tak to piszcie!!

a ja ciągle czekam na pierwszą @ powinna być w zeszły poniedzialek nie wiem co robic czy jeszcze czekaqć czy może iść do lekarza nie mam żadnych objawów oprócz ćmienia jajników od kilku dni i to tez ćmią mnie chwilowo
normalnie chyba oszaleje

reklama
Do góry