reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Alla Also jak fajnie że macie już swoje maleństawa, to cudowne uczucie tulić szkraba....
Mireczko czasem położna doradzi najlepiej, biegunka może być wynikiem szczepionki, mam nadzieję ze jednak Adrianek będzie sie miał z dnia na dzień lepiej i już nie będzie straszył mamusi :)
Ja dziś z moim małym mężczyzną na pobraniu krwi, troszkę płakał ale ogólnie był bardzo dzielny :)
pozdrawiam

reklama
Aga_Aj, ja nie wiedziałam, że jednak się nie udało :(((. Tak strasznie mi przykro. Nie wiem co więcej powiedzieć, bo to i tak nie ukoi Twojego bólu. Przytulam Cię bardzo mocno i myślę o Tobie.

Dzień dobry :-)
Kinguś jak sie czujecie??
Dziękuje dobrze ;-);-)

jutro idę...rano mam zadzwonic i jakoś po 16 będzie mój gin jednak..i wtedy pewnie będę miała wizyte
Odezwij się koniecznie po wizycie.

Postanowiłam się ujawnić, ponieważ potrzebuje jednak rozmowy z kimś, kto mnie zrozumie. Wiem, że jesteście cudowne i przyjmiecie mnie do swojego grona. :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Bardzo mi przykro
[*]
Pewnie, że przyjmiemy.

Ostatnio nie pisałam, ale czytam co piszecie i sama czekam teraz na tę pierwszą miesiączkę po zabiegu. Dziś jest już 36 dz po i na razie cisza, dzisiaj tylko zaczęły mnie delikatnie piersi boleć więc może w końcu dostanę.
Najgorzej się czeka na ta pierwszą @ po zabiegu.
Pamiętam jak ja narzekałam dziewczyną że nie ma i nie ma ;-);-)

Witam was.... coś się nam @ pogubiły normalnie nie wiem co jest grane jak do końca tygodnia nie przyjdzie to ide na bete i do gina
Czekamy z Tobą :tak::tak:

I właśnie.... poradźcie mi proszę z własnego doświadczenia, o co powinnam go koniecznie spytać, na co zwrócić uwagę.
Ja zawsze chodzę z kartką i tam mam wszystko zapisane bo inaczej w gabinecie zapominam :zawstydzona/y:
Przede wszystkim o badania jakie musisz zrobić, czy masz przyjść na usg po pierwszej @.

Hej laseczki, ale mam podły humor. Widziałam się dziś z dobrą koleżanką, nie miałyśmy kontaktu z dwa miesiące i ona do mnie mówi, wiesz ostatnio to tyle przeszłam z moim Michałem, usunięta ciąża itd...
Przykre :-:)-:)-(

Do tego poklocilam sie tyci z mezem,ktory twierdzi,ze napewno jest wszystko dobrze,ze przeciez mialam robione usg w ta srode i ze niby to za duzo panikuje...
Ja na początku to co tydzień latałam do gina i mój też mówił, że przesadzam. Ja mu powiedziałam, że będę chodzić bo to mnie uspokaja i tyle i żeby się mnie więcej nie czepiał.

Witam, moja ciąża obumarła w 7 tc, zabieg miałam 3 dni temu.
Bardzo mi przykro
[*]

no ale dopoki nie wiem to moge sie ludzic ze szczescie sie do mnie usmiechnie i bedzie moj wyczekany Alan:):):):)
:-D:-D:-D

Dziewczynki, wklejam zdjęcia mojego syneczka. Jest taki kochany,
Piękny chłopak :tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-)

u mnie 3 @ - idealnie po 28 dniach. Czas na wycieczkę do Krakowa :-) Mam nadzieję, że w pierwszym tygodniu czerwca tam dotrę :-)
Udanej wyprawy.

Własnie Edytka napisała, chyba pobędzie w szpitalu do końca I trymestru.Nic się nie dzieje, ale dla bezpieczeństwa ma leżeć.
Jak trzeba to trzeba. Buziak dla Edytki :-)
Wczoraj u Taty, z córką i mężem...
Super wyglądasz :tak::tak:

Dziewczyny w sobotę miałam wieczór panieński i było super:-D
:-D:-D:-D:-D

U Agi AJ.. pisałam do niej dziś, siedzi i czeka na lekarza, pewnie dziś będzie miała zabieg. Strasznie mi przykro.
Aga Aj trzyma się.

mój R po raz kolejny mnie zaskoczył-pozytywnie
Rzeczywiście super reakcja :tak::tak:

tak wyglądała Ola jak miała 3 tygodnie:
No no ale pannica wyrosła z tego maleństwa.

A ja dziś mam wizytę u ginki o 19, proszę o kciuki :tak::tak::tak:
Chyba pomalutku czuje jak się mała w brzuszku kotłuje :-)

Czesc Dziewczynki;-)
Niedawno wrocilam od lekarza.jak juz wspominalam bylam u innego niz zawsze bo moj ma urlop.Pani doktor okazala sie b.mila,nie zbagatelizowala tego co mowie.
Pobrala probke do badania i przepisala globulki dopochwowe bo podobno mam jakis stan zapalny.Usg tez mialam i dzidzia ma 1,75 cm i jest to 8-tydz i 2-gi dzien ciazy.
Termin nadal utrzymuje sie na 26 grudnia(ladny by to byl swiateczny prezent).
jesli chodzi o wage to od 6 maja zgubilam ponad 3kg...

Cuesze sie,ze poszlam i upewnilam sie ze jest ok.
Milego dnia zycze kochane,ja zmykam tworzyc cos do jedzonka mazowi.

reklama
Do góry