reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
trzymam kciukasy za wszystkie starajace:tak:ciaza po poronieniu jest mozliwa tylko trzeba w nia uwierzyć i sie nie bac- napewno tym razem wszystko sie dobrze pouklada i doczekacie sie szczesliwego rozwiazania i juz niedlugo bedziecie trzymac Wasze malenstwa w ramoinach. Wiem co mowie bo pierwsze dziecko tez straciłam a teraz mam malenką niunie koło siebie;-)

hej dziewczynki
AGA przytulam i myślę o Tobie

IGNASIU e-ciotka wita serdecznie na świecie

kurcze czekam na pierwszą@ ale ona jakoś się nie spieszy i nie ma nawet oznak a powinna być już w poniedziałek
AGNIESZKA0240 widzę ze nie czekaliście za długo ja też bym tak chciała ale muszę zbić te wstrętne hormony
tak myślę że jak wrócę z turnusu z Wercią to będę tak bardzo stęskniona za R i może z tej tęsknoty będzie fasolka

kaska trochę cierpliwości, ja dostałam pierwszą @ 29 dni po zabiegu( zawsze miałam co 28 dni), ale wiadomo że może się pojawić nawet do 60 dni po; teraz czekam niecierpliwie na trzecią( za 3 tyg)
Też bym już chciała zafasolkować, ale zobaczymy co mi gin powie w piątek

gloria to ja mam juz drugą @ po zabiegu. Ty jesteś jedną do przodu. Oby nam sie udało zobaczyć szybko II kreseczki. Żebyśmy pisali nie o starankach a o tym jak sie czujemy w ciąży, jak nasza dzidzia kopie, łaskocze, Już nie mogę się doczekać

reklama
Do góry