reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam dziewczynki

Widze niecierpliwość w czekaniu na @ fakt na ta 1wszą po zabiegu wydaje się jakby się czekało w nieskonczoność. Ja po pierwszym poronieniu miałam regularne a po drugim wszystko zaczeło sie chrzanić dziś mam 33dc a @ nadal nie ma z miesiaca na miesiac inna długość cyklu buuuuuuuuuuuuuu

ale myślę, że dziś albo jutro zawita bo bylam własnie na zakupach i nie mogłam sie zdecydowac co chce cienkie parówki, jabłko, sok z marchwi czy drozdzówke hihihi

Ostatnia edycja:
reklama
Może i masz rację Ola, zobaczymy co nam pisane. A ja i tak czuję że coś jest ze mną nie tak, byc może mam obsesję na tym punkcie ale znam swoje ciało i widzę że nie jest było przed ciążą, a może jest tak że po ciąży wszystko się zmienia? nic już nie wiem. Wcześniej przed @ czułam że się zbliża, kłucie, bolesne piersi, ból głowy, @ trwała 4 dni a teraz miałam 2 @ po 2 dni i zero objawów przed

Witajcie!

Nie mam czasu zagladac do was i bardzo mi tych wizyt brakuje, ale Adas zajmuje mi cały dzien...na szczescie to przyjemne zajecie wiec nie narzekam.

Adas jest cudny i juz sie nie moge doczekac kiedy zaczne "prace" nad kolejnym bobasem....

trzymam kciuki za wszystkei ciezarówki i czekam na nowinki porodowe, oraz nowinki o tych które zaciazayły...

buziaki

oj gloria nie ma co za duzo myslec tylko pozostaje czekac mysleniem mozna jeszcze przedłuyc okres oczekiwan ;-) Ja już sie powoli zaczynam przyzwyczajac do tego ze nie jest jak przed ciaza jak zrobie hormony to sie okaze co trawie piszczy ale narazie musi @ przyjsc

hej madzia całuski dla Adasia :-)

emy - tak ostatnio myślałam o tobie biedactwo i sie zastanawiałam czy nie ma innych sposobów na zbicie tej bety :-(?

No to czekać sobie będę. Czasami potrzebuje żeby mnie ktoś do pionu ustawił bo za dużo myślę. Chyba sobie poszukam dodatkowej pracy żeby nie myśleć o jednym non stop.

reklama
Cześć

Agus aj mysle o tobie duzo, szkoda, że nie mogę pomóc. Przytulam kochana!!!

Edek od kredek buziaczki gorące!!!

U nas ok. Jestem u mamusi i mnie tuczy. Pozdrawiam was wszystkie!!!

Do góry