reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja właśnie dziś dostałam druga @. Po ide do ginka zobaczyć czy wszystko się powchłaniało. Ide do nowego ginka, jeżeli powie że wszystko dobrze i da zgode to zaczynamy przyjemności z M, zakończone mam nadzieję fasolką. :-)
Na pewno dostaniecie zielone światełko :tak::tak:

Ja mam nadzieję że uda nam sie jak najszybciej zajść w ciążę:-):-):-) przed poronieniem udało nam się za pierwszym razem:-):-) chciałabym bardzo żeby i tym razem tak było:-):-):-)
Trzymam kciuki żeby teraz też się udało za pierwszym razem ;-);-)

no to my też nie dziekujemy :-) :-) :-)
:-):-):-):-) ja 22 maja powinnam dostać 3 @ i mam nadzieję że nie dostanę:-):-):-) dziwi mnie tylko że lekarka dała mi duphaston a tak naprawde to nie wiadomo czy uda nam się zajść w tym miesiącu a dostałam tylko pastylki na ten miesiąc???

:-):-):-):-) ja 22 maja powinnam dostać 3 @ i mam nadzieję że nie dostanę:-):-):-) dziwi mnie tylko że lekarka dała mi duphaston a tak naprawde to nie wiadomo czy uda nam się zajść w tym miesiącu a dostałam tylko pastylki na ten miesiąc???
Ja nie wiem jak Ci lekarze robią. ZA nimi nie trafisz. Ja dostałam duphastom żeby mi pękł pęcherzyk, bo osiągnął tragiczny rozmiar.
Ale Tobie życzę nie przyjścia 3 @ :-)

Właśnie ja też nie wiem co jest z tymi lekarzami ale do tej co chodzę teraz to chyba jakaś normalna jest zanim do niej trafiłam byłam u 6 innych prywatnie i żaden baran nie dał mi żadnych badań a poszłam do niej i dostałam od razu badania i skierowanie na to badanie hsg do szpitala wpuścili mi kontrast i przepchali wszystkie przewody i ona dała mi dlatego chyba że po tym badaniu jest możliwość szybciej zajśćia bo przwody rodne są przepchane mam taką nadzieję że tak będzie:-):-):-):-):-) widac że się kobita zna na rzeczy a ona mniędzy innymi pracuje też w klinice bezpłodności

reklama
Witajcie.....
Dziewczynki....dziękuje ze jestescie ze mną...
Andzi,Edytko,Syla,Niusia......;-)......
Marti....jedyny bezpieczny krem na "te" dolegliwości w ciązy to Pimafucin...jest na recepte i kosztuje ok.20zł.......tez to przechodziłam.....
Pozdrawiam Was.......i zycze milego dnia....

Do góry