reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

marti a cio tam słychać u ciebie:-):-):-):-):-):-)

A u mnie raz lepiej raz gorzej zależy od dnia. Dziś jest oki tylko jakaś infekcja mi się przyplątała i srom mnie szczypie:wściekła/y::zawstydzona/y: ale zadzwoniłam do ginka i pozwolił mi stosować krem clotrimazolum. Poza tym to co w naszym przypadku jest nieuniknione stesuję się czy maluszek rośnie.
Kochana przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i 3mam kciuki za dwie kreski:tak:

reklama
a u mnie raz lepiej raz gorzej zależy od dnia. Dziś jest oki tylko jakaś infekcja mi się przyplątała i srom mnie szczypie:wściekła/y::zawstydzona/y: Ale zadzwoniłam do ginka i pozwolił mi stosować krem clotrimazolum. Poza tym to co w naszym przypadku jest nieuniknione stesuję się czy maluszek rośnie.
Kochana przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i 3mam kciuki za dwie kreski:tak:
brakuje mi was ale nei mam czasu żeby tu zajglądać :-:)-:)-:)-( jeszcze mam egzaminy w szkole:-:)-( bardzo bym chciałabym bardzo żeby nam się jak najszybciej udały staranka o dzidziusia:-):-):-) marti nie martw się bo na pewno wszystko będzie dobrze:-))

Rozmawiałam właśnie z Edytką . Prosiła aby Was "ukochać" wszystkie. Nadal u niej bez zmian, tyle ,że od dwóch dni nie plami. W piatek betka i później decyzja co dalej. Bardzo wam dziękuje za zrozumienie co do potrzeby ciszy. Będzie się starała skombinować laptopa i napisać. Póki co dziś miała lepszy głos. Tyle mogę dodać od siebie.
Idę poszukać pretekstu do spaceru. Może namówię psa..

brakuje mi was ale nei mam czasu żeby tu zajglądać :-:)-:)-:)-( jeszcze mam egzaminy w szkole:-:)-( bardzo bym chciałabym bardzo żeby nam się jak najszybciej udały staranka o dzidziusia:-):-):-) marti nie martw się bo na pewno wszystko będzie dobrze:-))

uda się na pewno i zobaczysz jaki to dopiero stres:-D

Aga Aj nawet nie wiesz jak mi przykro...brak mi słów...

Alinka, also urodziła dziś o 19:55 śliczniutkiego Ignasia. Waga 3350 długość 56 cm.
Witaj Ignasiu na świecie :-):-)

Niusi@ naprawdę masz talent :tak::tak:

Ja wkoncu poszłam do lekarza, zrobiłam mnóstwo badań krwii i od jutra zaczynam chemię
Trzymam kciuki, będzie dobrze. Przytulam
Pięknie wyglądasz :tak::tak:
Witajcie:tak:
Tak jak obiecalam pisze co u lekarza.Serduszko dalej ladnie bije a dzidzi ma 12 mm.
Bardzo się cieszę :-)

Witaj:-D kochana przepraszam, ale ma takie pytanie...bo ja też miałam pusty pęcherzyk i zabieg miałam 05.03.2009r. po jakim czasie Wy zaczęliście się starać????
Ja też miałam pusty pęcherzyk i mi ginka powiedziała, że żadko jest pusty 2 razy pod rząd. Ja dostałam zielone światełko po 2 @.

Tak się boję bo to dopiero 9 tydzień, a najgorzej jest jak objawy maleją:szok: wariuję normalnie
Ja jak mi minęły mdłości poleciałam do ginki. A ona powiedziała, że właśnie często do niej kobiety przychodzą bo mijają objawy a okazuje się, że z dzidziusiem jest wszystko dobrze. Mówiła, że czasami lekarze sami mówią, że jak kobieta bardzo wymiotuje to dzidziuś rośnie jak na drożdżach i tym starszą kobiety. Mi położna powiedziała, że jak kobieta w ciąży się dobrze czuje to trzeba się cieszyć.
Będzie dobrze :tak::tak::tak:

Rozmawiałam właśnie z Edytką . Prosiła aby Was "ukochać" wszystkie. Nadal u niej bez zmian, tyle ,że od dwóch dni nie plami. W piatek betka i później decyzja co dalej. Bardzo wam dziękuje za zrozumienie co do potrzeby ciszy. Będzie się starała skombinować laptopa i napisać. Póki co dziś miała lepszy głos. Tyle mogę dodać od siebie.
Idę poszukać pretekstu do spaceru. Może namówię psa..
Najważniejsze że juz nie plami. Miejmy nadzieje że betka wyjdzie dobrze, i Edytka wróci do domku.:tak:

Ja właśnie dziś dostałam druga @. Po ide do ginka zobaczyć czy wszystko się powchłaniało. Ide do nowego ginka, jeżeli powie że wszystko dobrze i da zgode to zaczynamy przyjemności z M, zakończone mam nadzieję fasolką. :-)

reklama
Ja mam nadzieję że uda nam sie jak najszybciej zajść w ciążę:-):-):-) przed poronieniem udało nam się za pierwszym razem:-):-) chciałabym bardzo żeby i tym razem tak było:-):-):-)

Do góry