reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
WIEM, WIEM JA TEŻ,,,,, nie,,,,,ale ja głęboko wierze,,że wszystkie na tym forum doczekają się swoich bąbelków, tylko każdy w swoim czasie...;):tak::tak::tak::-D:-D:-D

dzien dobry dziewczynki
nie pisałam parę dni ale czytałam na bieżąco
EDYTKA AGA modlę się za Was zresztą za każdą na tym forum
ja po wizycie u psychiatry dostałam leki ale niezbyt dobrze się po nich czuję
też oglądam tvn i jestem w szoku
ja jestem palaczem przyznaję się ale ciąża to czas bez papierosa z Wercią było ciężko bo kusiło ale ta druga ciąża była inna nawet na ulicy jak ktos przechodził z papierosem to mi się nie dobrze robiło
a teraz wróciłam do nałogu i nie mam siły przestać

tak Igor tez miał byc lipcowy ,, 6 a Franio 22, 2 tyg róznicy, a Igor urodził się 20 czerwca,,,, więc licze,że franek koło 10 lipca..... także dokładnie 4 lata,,,,
nieukrywam że tak mi pasuje,,, bo uczył się chodizć jak było ciepło,a na dworze łatwiej,,,,i Igor nauczył sie na 10 m chodzić,,,, potem z sikaniem,,, tez nie maił 2 lat jak sikał sam , ciepło to bez pieluchy latał,, dobra pora do nauki, i mogłam całe dnie być na dworze,,,, teraz przy 2 też lepiej, bo wezme wózio i na dwór a igor na rower albo plac zabaw a w zimie byłoby mi ciężkoz 2..:-D

Kasia ja uz nie chce nawet o tym myslec,tez widziałam rózna patologie,plakalam widzac co sie dzieje z ich dziecmi i myslałam dlaczego
odpowiedzi nie znam do dzisiaj

kasia no własnie, fajnie tak, Ja jestem zimowa styczniówka to nie za fajnie mi pewnie by było na dworzu.
Ale Ty bedziesz miała wspaniała pogodę, i Frania do wózka a i z Igorem lzej bo nie bedzie marudził w domu tylko pójdzie na plac zabaw.

ja niestety tez Ola się napatrzyłam,,,jestem pracownikiem socjalnym i niestety z Tym styczność jest na porządku dziennym,,,,,,,,, dlatego odpusciłam sobie teraz pracę,i tak nie naprawie całegoświata, a każda instytucja tylko spycha problem na inna i tak kołobłędne,,,,

KAśka ja nic nie mam do palaczy, moi rodzice tez palą, ale jednak nioe rozumiem jak można swiadomie truć,,jak ktos decyduje sie na ciąże to nie powinien jednak po to sięgać, pop porodzie owsze,, ale to moje tylko zdanie...;):-D:-Dte dzieciaczki nie sa winne, po co je skazywać na problemy zdrowotne:tak:

reklama
Moja dzidzia miała sie urodzic 25 paździenik, widocznie zdecydowała że jak dla niej to za zimno, i zdecydowała się wybrać jakis cieplejszy miesiąc i narazie czeka na okazję :tak::happy2:

Do góry