reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

wiecie mnie boli najprawdopodobniej z ucisku,, w pierwszej ciąży też to przechodziłam,, to aż piecze jak by ktoś mnie poparzył tam w środku,,,,:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mamo sówka,,,,to super. za parędni,, będziesz miała pikny dzień......cieszę się że wszystko ok.....:tak::tak::tak::-D:-D:-D

Przyszła mamusia,,,,,,Franio..... kurcze strasznie żywy,,,,,, zawsze z rana.... daje czadu,,,,, w dzień jak odpoczywam,,,,, bo jak mam zajęcie to on kima,,,, no i wieczorkiem ja kładę się a on prezentuje swoje wdzięki,,,,, a mój brzuch robi sie jak 2 stożki, z jednej dupk,a z drugiej plecki,,albo nogi wyciąga, można złapać,,,, w szpitalu mieli ubaw ,że tak widać,,,, mój mąż sam nie może się nadziwić że tak widać jakmały się pręży ..... także aktywny,,,:-D:-D:-Da to juz boli,, coraz mniej miejsca,,,,a jemu to rybka,,heh ale wtedy wiem,że jest i ma się dobrze,,,;):-D:-D:-D

a poduszka elektryczna chyba nic nie da,, próbowałam coś ciepłego i nic:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a lezenie, to fakt pomagabo troche odpuszcza, dlatego pewna jestem,że to ucisk,,,, ale jak tu lezeć jak ma się małego urwisa, który wstajeo 7, śniadanie, potem ogranąć mieszkanko, na spacer z psem, potem na dwór z Igorem, przez wszystkie place zabaw,,,, rower itp. potem,, jakis obiadek, nie mam kiedy,,, szkoda mi żeby Igor w taką pogodę,, siedział w domu i patrzył na inne dzieci, więc poświęcam sie jak moge,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-Dalc co tam,, MY KOBIETY TWarde i wszystkiemu damy radę.....

jak byłam w pierwszej ciązy to tak było, tylko spałam i jadłam.. i nic nie robiłam,,,:-D:-D

reklama
u mnie mija 13 czerwca rok od straty:no::no::no: moja kruszynka miała by dziś....4,5m...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ALE TAK MIAŁO BYĆ i zawitał do nas FRANIO,, mały rojber;0:-D:-D:-D i do WAS ZAWITAJA KRUSZYNKI;;;:-D:-D.

ja nie moge..ale schizy mam..chcialam zapalic sobie do kawki..siegam po paczke..a tam napis:

PALENIE TYTONIU W CZASIE CIĄŻY SZKODZI TWOJEMU DZIECKU

wiecie co , ja jak byłam teraz w szpitalu, to najpierw jakaś bab leżała koło mnie,,,,i paliła 2 paczki dziennie w szpitalu bedac w 30 tyg ciąży, widać że jakas patologia, bo potobno był tu umieszczona bo uciekał ze szpitala we wrocławiu, bo tam blisko domu,,,,, chyba miała blizniaki , jedno straciła ale nie z=szło sie dogada,,,,,potem za ni aprzyszł ana stepna do porodu,, i miała potescie kroplówki,,, rozwarcie na 5 ,, połozna ja szuka , bo nie zdazy z lewatywą, a ona poszła na peta, przerażało mni eto,,że tak świadomie truja te dzieci,,;:)no::no::no::no:buuuuuuuu

reklama
a tu człowiek się stara, dba, bierze witaminy,,i same kłody pod nogami, a one rodza dzieci zdrowe i to jeszce z wpadek,, to niesprawiedliwe, daczego My mamy tak ciezko:wściekła/y:

Do góry